22-05-11, 19:44
|
 | Super Moderator Όνομα: Θανάσης Στυλιανίδης Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2010 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική | | Εγγραφή: 19-10-2009 Περιοχή: Βρυξέλλες, Βέλγιο
| |
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Xristos Παιδιά γειά σας. Ο Τάσος στην απάντηση του 2ου ερωτήματος μου, που μου είπε να βάλω την συνάρτηση =SUBSTITUTE(SUBSTITUTE(E2;", ";",");",";","&CHAR(10)) την έβαλα και δουλεύει πολύ καλά αλλά σε μία στήλη που είχα 19 ονόματα έκοψε το 1ο όνομα και το τελευταίο. Αυτή η συνάρτηση έχει ορισμένη χωρητικότητα;;; ή μπορεί να αλλάξει για να χωράει περισσότερα ονόματα;;;; γιατί μπορεί σε μία Απαλλοτρίωση να έχω 15-20-30 ονόματα. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση;;; Σας ευχαριστώ και καλό Σαββατοκύριακο | Φίλε Χρήστο,
Δεν είναι τα όρια της συνάρτησης SUBSTITUTE που θα σε εμποδίσουν.
Το όριο του Excel για το μέγιστο ύψος μιας γραμμής είναι που βάζει τα όρια
Το μέγιστο ύψος γραμμής είναι 409 σημεία (ακόμα και στο Excel 2010 αν δεν κάνω λάθος) το οποίο σημαίνει περίπου 33 γραμμές για μέγεθος χαρακτήρων 10 στιγμών ή περίπου 36 γραμμές για μέγεθος 8 στιγμών. Και αυτό βέβαι στο τί θα μπορεί να εμφανίζεται γιατί το αποτέλεσα είναι σωστό απλά δεν μπορεί να εμφανιστεί. 
Αν παίξεις με την μορφοποίηση του κελιού (για μέγεθος 8 στιγμών) θα μπορείς να δεις τα πρώτα 36 ή τα τελευταία 36 ή τα 36 που βρίσκονται στη μέση για Κατακόρυφη στοίχιση ... Πάνω, Κάτω ή στο Κέντρο αντίστοιχα.
Ελπίζω να ήμουν κατανοητός
Θανάσης
|