Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 12-05-11, 13:56
nikosjc Ο χρήστης nikosjc δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Νίκος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010, Ms-Office 2013
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Περιοχή: Χαλκίδα
Προεπιλογή

Κατ'αρχήν επειδή γεμίσαμε κωδικούς να τα ξεκαθαρίσουμε λίγο:
Κωδικός Υλικού - Δεν χρειάζεται
ΚΩΔΙΚΟΣ - είναι ο Κωδικός του ανταλλακτικού
ΠΟΣΟΤΗΤΑ - Είναι αυτό που λέμε Κωδικός Α1256, 57, που στην ουσία η στήλη έχει μεν ως επικεφαλίδα τον Κωδικό (ενός έργου), αλλά απο κάτω έχει την ποσότητα κάθε ανταλλακτικού για το κάθε έργο. Αυτό που στο πρώτο φύλλο (στην φόρμα μου) είναι στις στήλες G,H,I,κλπ.

Λοιπόν, το csv θέλω να περιέχει:

Α:[Κενό], Β:[Κενό], C:[ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ], D:[Κενό], E:[Κενό], F:[Κενό], G:[Κενό], H:[Ποσότητα], I:[Κωδικός], J:[Κενό], K:[Κενό], L:[Κενό], M:[Κενό], N:[τον αριθμό 1], O:[Κενό], P:[Κενό], Q:[Κενό], R:[Ημερομηνία], S:[Κενό],... [Κενά...]
Όλα τα παραπάνω χωρίς να έχουν επικεφαλίδα στην πρώτη σειρά.

Ανεβάζω μια φώτο (δεν με αφήνει να ανεβάσω το csv) με το πως είναι το σωστό όταν τα εξάγω ένα-ένα από τον δικό μου αρχείο. Μόλις δλδ δημιουργηθούν τα νέα φύλλα όπως τα θέλω, πάω σε ένα-ένα χειροκίνητα και κάνω save as... CSV (Οριοθετημένο με κόμματα) (*.csv).

Να τονίσω ότι για να μου το βγάλει σωστά με τις στήλες όπως τα θέλω πρέπει πρώτα να κάνω απλά ένα διπλό κλικ στο κελί Α1 (δεν ξέρω, ίσως για να φαίνεται ότι έχει επεξεργαστει?) και μετά να σώσω, γιατί αλλιώς στο csv που εξάγει ξεκινάει την [ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ] από την στήλη Α και όχι από την C όπως τη θέλω...
Συνημμένα Thumbnails
Πρόβλημα με πολλαπλό save σε .csv-csv.jpg  
Απάντηση με παράθεση