Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 11-05-11, 14:32
nikosjc Ο χρήστης nikosjc δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Νίκος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010, Ms-Office 2013
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Περιοχή: Χαλκίδα
Προεπιλογή

Να το εξηγήσω λίγο καλύτερα. Υπάρχει ήδη το πρώτο φύλλο ως φόρμα όπου περνάω τα υλικά με τα στοιχεία τους, εως την στήλη Ε ουσιαστικά. [Α/Α], [ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ], [ΚΩΔΙΚΟΣ ΥΛΙΚΟΥ], [ΚΩΔΙΚΟΣ], [Ημερομηνία]

Μετά χειροκίνητα αναλόγως τους πόσους κωδικούς έχω (μπορεί να είναι πάνω από τέσσερις), συμπληρώνω από την στήλη G και μετά... [Α1256],[Α1257],[...] και τις ποσότητες προς τα κάτω.
Στην στήλη F [TOTAL 3] βγάζει αυτόματα το σύνολο των ποσοτήτων για κάθε ανταλλακτικό από όλα τα έργα (στο excelάκι που έχω ανεβάσει έχει χαθεί η συνάρτηση αλλά δεν έχει σημασία) και μετά τρέχοντας την μακροεντολή, διαβάζει την κάθε στήλη από G και μετά και ανοίγει νέα φύλλα με το όνομα του κάθε Κωδικού (Α1256, 57...). Αντιγράφει τις ποσότητες, την περιγραφή και κάποιες άλλες στήλες του Φύλλου1 (Ylika) στα επόμενα αντίστοιχα φύλλα σε συγκεκριμένες στήλες και σώνει το κάθε νέο φύλλο σε αντίστοιχα .csv αρχεία. Ταυτόχρονα γίνονται και άλλα δύο saves, ένα με το πρωτότυπο αρχείο πριν αρχίσει η macro (original) και ένα μόλις τρέξει η macro (teliko).

Όλα πάνε καλά, απλά το csv που μου δημιουργεί δεν είναι όπως όταν το σώνω από μόνο του, δεν μου κρατάει τις σωστές στήλες που μου είναι απαραίτητο.

Στην ουσία κάτι τρέχει με το save που κάνω, ίσως θέλει κάποια παράμετρο που δεν γνωρίζω (;)

ActiveWorkbook.SaveAs Filename:="C:\Macro\Teliko.xls", _
FileFormat:=xlNormal, Password:="", WriteResPassword:="", _
ReadOnlyRecommended:=False, CreateBackup:=False
Απάντηση με παράθεση