Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 19-04-11, 16:35
prokopino Ο χρήστης prokopino δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Προκόπης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Περιοχή: Καρδίτσα
Προεπιλογή ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

Καλησπέρα σε όλους.
Με βάση κάποια πράγματα από τα παραδείγματα εδώ, έφτιαξα κάποια βάση για τις ανάγκες μου.
Όσον αφορά την καταχώρηση των στοιχείων, όλα καλά, δεν έχω κάποιο πρόβλημα.

το ΜΕΓΑΛΟ μου πρόβλημα είναι τώρα που πρέπει να πάρω εκτυπώσεις, αναφορές.

Τι θέλω να πω..
Η καταχώρηση των βαθμολογιών, γίνεται γραμμικά, ένας σπουδαστής έχει τόσες εγγραφές στον πίνακα βαθμολογιών όσα και τα μαθήματα που διδάχθηκε, είναι δηλαδή κάτι τέτοιο:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΟΝΟΜΑ ΜΑΘΗΤΗ | ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΔΑΧΘΗΚΕ | ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ|
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
έχω λοιπόν 5, 10 πχ γραμμές για κάθε σπουδαστή, όσα και τα μαθήματα που βαθμολογήθηκε

Τώρα λοιπόν που πρέπει να πάρω εκτυπώσεις, πρέπει να πάρω ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΕΣ εκτυπώσεις, δηλαδή θέλω μία γραμμή ανά σπουδαστή και σε στήλες δίπλα του τα μαθήματα που διδάχθηκε.

μπορεί σας παρακαλώ κάποιος να μου πει πως να το κάνω, να μου κάνει κάποιο παράδειγμα;
Χρειάζεται να φτιαχτεί κάποιο ερώτημα διασταύρωσης; Δεν τα ξέρω τα άτιμα...Όταν αφήνεις κάτι σε αφήνει και αυτό, έτσι τώρα και γω την έπαθα...
Σας δίνω ένα δείγμα της βάσης που χρησιμοποιώ με την ελπίδα να μπορεί να γίνει αυτό που θέλω, να μπορέσει κάποιος να βοηθήσει...
Να είστε καλά όλοι και ευχαριστώ για το χρόνο σας....
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: accdb Vathmologies_2011.accdb (856,0 KB, 50 εμφανίσεις)

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη prokopino : 19-04-11 στις 18:24.
Απάντηση με παράθεση