12-04-11, 08:24
|
| Όνομα: Αλέξανδρος Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007, Ms-Office 2013 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 22-01-2010 Περιοχή: ΑΡΤΑ
| |
Καλημέρα στην παρέα
Όντως η παρατήρηση του Τόλη είναι σωστή. Ήδη το είχα σκεφτεί από πριν και ήδη έγραψα ότι ζήτησα το email και αν επιτρέπεται και αυτό από τους κανόνες του φόρουμ. Αυτό βέβαια κουράζει και ήθελα να ξεφύγω από αυτή την διαδικασία αυτή. Κουράζει γιατί βγαίνει πρώτο συνέχεια στη σελίδα και εξαναγκάζει έστω και από περιέργεια να ανοίγει κάποιο μέλος το θέμα αυτό .Το συγκεκριμένο Site πιστεύω ότι έχει άλλο νόημα .Νόημα κάποιας βοήθειας να αποπερατώσεις μια κατασκευή η την επισκευή βάσης με την συνεργασία των έμπειρων μελών. Να δεις καινούργια πράγματα και παραδείγματα, αλλά σε καμία περίπτωση να δίνονται έτοιμες κατασκευές γιατί δεν έχει πιστεύω η διαχείριση του site αυτή τη φιλοσοφία. Και φυσικά δεν θα δουλεύουν κάποια μέλη ποτέ δεν θα μάθουν ούτε θα δημιουργείται το ενδιαφέρον "εύκολη λύση το έτοιμο". Εγώ μέσα από αυτή την βάση άρχισα να μαθαίνω access και να την χτίζω και να την εμπλουτίζω από το 2004. Αλλά και από την πλευρά μου επειδή έχουμε κουραστεί μπροστά στην οθόνη να κάνουμε μια κατασκευή δεν θα ήθελα να είναι ξεκλείδωτη. Άλλωστε δεν θα υπήρχαν και τα πνευματικά δικαιώματα αλλά είναι και ένας τρόπος να τα προστατεύσεις .Δεν είναι τελειωμένη η τελευταία κατασκευή που ανέβασα γι'αυτό έχει πολλά σφάλματα. .Θεώρησα από την πλευρά μου να επικοινωνήσω εκτός site με τον Δημήτρη για το σκοπό αυτό.
Την καλημέρα μου
Αλέξανδρος
|