11-04-11, 23:08
|
| Όνομα: Ζαχαρίας Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 02-09-2010
| |
Καλησπέρα Θανάση,
σε ευχαριστώ ιδιαίτερα τόσο για τη βοήθειά σου ,όσο και για τον κατατοπιστικότατο τρόπο επίλυσης του προβλήματος.Έχεις απόλυτο δίκιο και είσαι απόλυτα σωστός.Η αλήθεια είναι ότι το έγραψα "στο πόδι" και δεν έδωσα τις σωστές πληροφορίες αλλά για καλή μου τύχη το κατάλαβες.Ζητώ συγνώμη για αυτό.Πράγματι το όλο θέμα αφορά προιόντα,πωλήσεις και σύνολο στην αποθήκη(Initial).Stock+Sales=Initial ,το οποίο όμως καθημερινά θα αλλάζει.Οπότε κάθε φορά θα ενημερώνω τα σταθερά αθροίσματα με τα νέα και οι πράξεις γίνονται.
Το μόνο που θα ήθελα,αν έχεις την καλοσύνη και τη διάθεση να μου εξηγούσες περιληπτικά τον κώδικα,τι ακριβώς κάνει η κάθε συνάρτηση,γιατί πρόσφατα άρχισα να μπαίνω στον κόσμο της VBA και με τη βοήθειά σου θα επεκτείνω το αρχείο γιατί αυτό είναι ένα μικρό δείγμα.Στην πραγματικότητα το αρχείο είναι πολύ μεγαλύτερο αλλά ήθελα να καταλάβω τη λογική και να το επεκτείνω μόνος μου,ώστε να μάθω.
Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι.
Με εκτίμηση,
Ζαχαρίας
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Echo : 11-04-11 στις 23:20.
|