Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 06-04-11, 14:30
alex Ο χρήστης alex δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Αλέξανδρος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007, Ms-Office 2013
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Περιοχή: ΑΡΤΑ
Προεπιλογή

Καλησπέρα Δημήτρη
Ωραία εγινε και με την πληρότητα που έβαλεςστο χάρτη και η φόρμα αλλαγής στοιχείων.Το φαινόμενο αλλαγής δωματίων είναι συχνό γιαυτό καλά είναι που μπήκε και αυτο.Τώρα μόλις σκέφτηκα τι άλλο λείπει.Να προστεθεί στη φόρμα που έκανες εάν το δωμάτιο είναι δικλινο,τρίκλινο.Αφου πρώτα γίνουν οι πίνακες με τις περιόδους τιμών.Εάν έχεις το δικό μου πρόγραμμα που έχω DEMO θα δείς στους πίνακες με περιόδους τιμές.Σου στέλνω ένα μέρος της βάσης με το χάρτη να δείς πως πατάω πάνω στο κουμπί και δείχνει την κράτηση.Θα δεις τις περιόδους και τιμές αλλά και το πιο σημαντικό απο την φόρμα FrmMain View βλέπεις ποιός ανα;χωρεί σήμερα ποιοί αλλάζουν σεντόνια κάνεις επιλογές απο το ημερολόγιο να δείς ποιός φεύγει και ποιά μέρα φεύγει .Εχει επιλογή εάν θέλεις ανοίγοντας το πρόγραμμα να σου δείχνει ποιός φεύγει και ποιόι αλλάζουν σεντόνια.Τώρα το έχω σκεφτεί διαφορετικά.Μήπως είναι καλύτερα να υπάρχει χάρτης αλλαγής σεντονιών ή όπως το έχω κάνει.Ρίξε μια ματιά.Αφού εσύ έκανες στον αέρα τέτοια κατασκευή δεν έχει νόημα η παλαότερη δική μου γιαυτό σου στέλνω ένα μέρος της βάσης ανοικτή
Φιλικά
Αλέξανδρος
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: zip alex.zip (320,7 KB, 7 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση