Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 06-04-11, 08:12
alex Ο χρήστης alex δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Αλέξανδρος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007, Ms-Office 2013
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Περιοχή: ΑΡΤΑ
Προεπιλογή

Καλημέρα Δημήτρη
Οσο πάς και τον καλοπίζεις τον χάρτη και μπράβο σου.Πάντως όσο για την φόρμα που σου είπα εξηπηρετεί τον διαχειριστή του προγράμματος γιατί βλέπει ονομαστικά τις κρατήσεις.Αφού ο χάρτης είναι καθαρά εποπτικός δηλαδή βλέπουμε τις κρατήσεις δωματίων αλλά δεν μπορεί να δεί ο ξενοδόχος και ποιός μένει, χωρίς να φεύγει απο την φόρμα(Χάρτης κρατήσεων).Στη δικό μου χάρτη επειδη τα στοιχεία ελέγχου είναι ξεχωριστα εχω κάνει για κάθε δωμάτιο κουμπί εντολής.Στο Qrymap1 χάρτη εχει άλλη δομή και χρειάζεται κώδικα για τόσα στοιχεία ελέγχου όσα είναι το set.(Δηλαδή με τα δωμάτια που μπορούμε να δούμε).Απ'ότι βλέπω έχεις πολύ χρόνο εγώ το πρώί δουλευω σε σχολείο το απόγευμα ασχολούμε και με ασφάλειες και στα "κλεφτά" κάνω κάποια πράγματα απο μεράκι.Επειδη όμως έχω δουλέψει το πρόγραμμα με τα δωμάτια γνωρίζω και τις ανάγκες του κάθε ξενοδόχου,έχω επισημάνει ότι χρειάζεται ακόμη μια λειτουργεία χωρίς να φεύγεις όμως απο την φόρμα του χάρτη.Δηλαδή να μπορείς να κάνεις αλλαγή δωματίου του πελάτη απο το 201 στο 203(Check in,Check out).Πάντως πολύ ωραία η κατασκευή με πολλές γνώσεις access.Εάν έχω καμμιά ιδέα θα σου πώ.Καλή σου μέρα Δημήτρη
Φιλικά
Αλέξανδρος
Απάντηση με παράθεση