05-04-11, 09:53
|
| Όνομα: Αλέξανδρος Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007, Ms-Office 2013 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 22-01-2010 Περιοχή: ΑΡΤΑ
| |
Καλημέρα Δημήτρη
Είσαι τρομερός τα κατάφερες τελικα δουλεύει και μάλιστα δεν αργεί καθόλου.Είναι καλύτερος τρόπος αυτός.Εγώ προσπαθούσα χθές να κάνω κάτι δικό μου που να έχει και τις μέρες τις εβδομάδας πάνω απο κάθε ημερομηνία.Επίσης καλο θα ήταν να υπάρχει και ένας άλλος χάρτης κρατήσεων δωματίων που να δείχνει τα δωμάτια κατακόρυφα και τις ημερομηνίες οριζόντια μαζί με τις ημέρες της εβδομάδας.Για ιδέα προτείνω τα εξής:Αυτά που έχω ξεκινήσει να κάνω αν και δεν έχω πολύ χρόνο Δηλαδή 3 φόρμες επιπλέον μία που να φαίνεται εάν προέρχεται ο πελάτης απο εταιρία εάν είναι απο γραφείο η απο group.Στο γκρουπ μπορεί να έχει πχ 3 εταιρίες κάθε εταιρία ένα χρώμα.(κίτρινο ,πράσινο, μπλέ)Καθώς θα κλείνεις το πελάτη θα τσεκάρεις εαν ειναι απο γρα φείο απο εταιρί η μεμονομένος πελατης.Ετσι μέσα στο χάρτη θα φαίνονται με διαφορετικα χρώματα και μπορείς να αναγνωρίζεις απο που προέρχεται.
Αν κάνω κάτι θα το ανεβάσω.Καλή συνέχεια φίλε μου.
Αλέξανδρος
|