31-03-11, 23:10
|
 | Όνομα: Δημήτρης Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2010, Ms-Office 2013 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 27-11-2010 Περιοχή: Ηράκλειο Κρήτης
| |
Φίλε Θανάση σ' ευχαριστώ για την γρήγορη παροχή βοήθειας στο πρόβλημα μου. Το αρχείο που έφτιαξες (dimnot_0) ήταν σαν σκέψη ακριβώς αυτό που ήθελα . Εδώ όμως θα ήθελα να σου ζητήσω λίγο περισσότερη βοήθεια ακόμα , καθόσον ότι και να έκανα να προσαρμόσω το παράδειγμα σου ...δεν ξέρω κάτι κάνω λάθος και μου βγαίνουν ...κινέζικα...........
Θα σου ήμουν υπόχρεος αν μπορούσες να μου προσαρμόσεις το τελευταίο φύλλο του dimnot_0 στο αρχείο test2 που επισυνάπτω . Συγκεκριμένα το αρχείο αυτό είναι η εφαρμογή που χρησιμοποιώ και στην δουλειά μου (αυτές είναι ακριβώς οι στήλες και τα κελιά) από το οποίο έχω αφαιρέσει μόνο τα κείμενα (ονόματα διευθύνσεις κλπ) . Θα ήθελα να μου δείξεις απλά πως παίρνω τα αποτελέσματα μιας ημέρας ούτως ώστε να μπορέσω να το συνεχίσω μόνος μου για να μπορέσω και να το καταλάβω. Βλέπεις το σύνολο των γνώσεων μου στο Excel είναι μόνο πρακτικές και πολύ λίγο θεωρητικές .
Σε ευχαριστώ και πάλι και συγγνώμη αν σε βάζω σε κόπο.
ΥΓ. : Ξέχασα αρχικά να αναφέρω ότι οι τιμές στα κελιά της στήλης ΚΩΔΙΚΟΙ είναι και γράμματα αλλά και αριθμοί ενώ της στήλης ποσότητα είναι μόνο αριθμοί. .
|