30-03-11, 22:53
|
 | Όνομα: Δημήτρης Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2010, Ms-Office 2013 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 27-11-2010 Περιοχή: Ηράκλειο Κρήτης
| |
Καταμέτρηση και συγκέντρωση συγκεκριμένων κωδικών από πολλά φύλλα σε ένα ...
Καλησπέρα σε όλους και πάλι .
Θα ήθελα την βοήθειά σας για μια αγγαρεία που μου χρεώσανε στη δουλειά μου. Για την ακρίβεια θα ήθελα περισσότερο τον τρόπο σκέψης , ούτως ώστε με όσο το δυνατό απλούστερο τρόπο για να παίρνω στο τέλος κάθε μήνα , στο τελευταίο φύλλο εργασίας ενός αρχείου τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα από συγκεκριμένα προϊόντα και τις ποσότητές τους, τα οποία θα .."διαβάζονται" από συγκεκριμένη στήλη που υπάρχει σε κάθε φύλλο εργασίας .
Για να βοηθήσω , επισυνάπτω ένα αρχείο , όπου αυτό που θέλω να κάνω είναι να μαζεύω στο τελευταίο φύλλο , σύνολα : (α) των προϊόντων ανά κωδικό που υπάρχουν στο κάθε φύλλο στην στήλη ΚΩΔΙΚΟΙ , και (β) το σύνολο των τεμαχίων ανά κωδικό σε κάθε φύλλο . Για παράδειγμα : φύλλο 01-03-2011 ----- Κωδικός (Α) = 15 χ 70 = 1050
φύλλο 01-03-2011 ----- Κωδικός (Β) = 3 χ 70 = 210 κ.λ.π.
Αλήθεια δεν ξέρω κατά πόσο είναι εύκολο όλο αυτό το εγχείρημα , αλλά πολύ φοβάμαι ότι με περιμένει "δύσκολο" καλοκαίρι αν δεν βρω γρήγορα μια λύση.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους.
ΥΓ. : Σκέφτομαι ότι ίσως αν μπορούσα να δημιουργήσω ένα φύλλο εργασίας το οποίο απλά σε κάποια σημεία θα προσθέτω το όνομα του φύλλου και αυτό θα μου βγάζει τα παραπάνω σύνολα ....Λέμε τώρα ......
|