14-03-11, 21:05
|
 | Συντονιστής Όνομα: Νίκος Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 28-12-2008 Περιοχή: Θεσσαλονίκη
| |
Γιώργο μου, Οι λύσεις που δίνεις ανατρέπουν σε βάθος τον σχεδιασμό μιας εφαρμογής, εφ'όσον κρίνεις ότι πρέπει να γίνει αλλαγή στη σχεδίαση. Αυτό σοκάρει λίγο τον σχεδιαστή της εφαρμογής αλλά είναι βέβαιο ότι βοηθά κάποιον τρίτο, να σχεδιάσει σωστά! Η δική μου στάση καθορίζεται από το δόγμα να "έλθω πιο κοντά στον σχεδιαστή της βάσης και να απαντώ στα ερωτήματά του" -αν μπορώ! Λέω την γνώμη μου για θέματα που αφορούν τη σχεδίαση χωρίς να κάνω λεπτομερή ανάλυση... Στη περίπτωση του φίλου μας Σωκράτη, δώσαμε τις δυο όψεις του νομίσματος. Δική του η επιλογή το τι θα κάνει! Γιώργο μου, βρισκόμαστε σε ένα Forum όπου όλοι παίρνουν απαντήσεις και αυτό με ικανοποιεί ιδιαίτερα. Περιμένω όμως και άλλους φίλους-μέλη να γράψουν. Μια απάντηση που δεν θα είναι η τέλεια, ακόμη και μια λανθασμένη απάντηση, μπορεί να είναι το έναυσμα για να προκύψει μια καλή ιδέα σε κάποιον τρίτο! Οι διαχειριστές του Forum έχουν γνώσεις, έχουν ευαισθησία, .... και είναι παρόντες στα δύσκολα. Αυτό δίνει σε μένσ και φαντάζομαι σε όλους μας σιγουριά ότι τίποτε δεν θα πάει στραβά...
Καλό βράδυ φίλε μου Νίκος |