Θέμα: Συναρτήσεις Συνάρτηση inWords

Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 13-03-11, 13:25
Το avatar του χρήστη gr8styl
gr8styl Ο χρήστης gr8styl δεν είναι συνδεδεμένος
Super Moderator
Όνομα: Θανάσης Στυλιανίδης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Περιοχή: Βρυξέλλες, Βέλγιο
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NIKOLAOS68 Εμφάνιση μηνυμάτων
Χρησιμοποιώ τη συγκεκριμένη συνάρτηση εδώ και καιρό.
Όμως από τη μέρα που πέρασα τα Windows 7 και το Office 2010, όταν ανοίγω το excel βγάζει μήνυμα ότι δεν τη βρίσκει και για να λειτουργήσει πρέπει να πάω στο κελί που έχω τη συνάρτηση, να διαγράψω τα περιεχόμενα και να ξαναορίσω τη συνάρτηση από την αρχή. Έτσι δουλεύει, αλλά αν κλείσω το Excel και το ξανανοίξω, κάνει τα ίδια.
Φίλε μου
ακολούθησε τα δυο παρακάτω βήματα που νομίζω θα σου λύσουν το πρόβλημα.

Βήμα 1
θα πρέπει να εγκαταστήσεις και να ενεργοποιήσεις το πρόσθετο (Add-In) στο Excel 2010 αν δεν το έχεις ήδη κάνει.
  • Ξεκινάς το Excel
  • Μέσω τού Μενου File/Option/Add-Ins
  • Στο κάτω μέρος δίπλα από το Manage, όπου πρέπει να γράφει "Excel Add-Ins", πατάς "Go" και βρισκεις το αρχείο "Numbers2Text.xla" που πρέπει να έχεις κάπου πάνω στο δίσκο σου.
  • Πατάς Ok και έγινε.

Βήμα 2
θα πρέπει να αντικαταστήσεις τις εξωτερικές αναφορές της inwords() διαγράφοντας το path που βρίσκεται μπροστά της (αν υπάρχει).
Αυτό μπορείς να το κάνεις είτε χειροκίνητα κάνοντας επεξεργασία των κελιών που περιέχουν την inwords(...) (αν κατάλαβα καλά αυτό έκανες μέχρι τώρα), ή μέσω της ενημέρωσης των εξωτερικών συνδέσμων.
  • Μέσω του μενού Data/Edit Links Πατάς στο "Change source"
  • Ψάχνεις να βρεις και επιλέγεις το "Numbers2Text.xla" αρχείο που χρησιμοποίησες στο βήμα 1.
  • Πατάς Ok και έγινε

Το βήμα 1 χρειάζεται να γίνει μόνο μια φορά σε αντίθεση με το βήμα 2 που πρέπει να γίνει μια φορά για κάθε παλαιό αρχείο που χρησιμοποιεί την inwords()

Πες μας αν έγινε.
Θανάσης
Απάντηση με παράθεση