05-03-11, 22:35
|
| Όνομα: Αναστάσιος Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική | | Εγγραφή: 03-03-2011
| |
Post 1:
παιδια ευχαριστω με βοηθησατε πολυ με τις απαντησεις σας.. τωρα επεξεργαζομαι ολα αυτα που ειπατε και προσθετω και αλλα... αν χρειαστω τπτ θα επανερθω! ty! :) Post 2:
.... και επανερχομαι λοιπον αρχισα λιγο το vba μου και εκανα μια φορμα που θα περναει απο εκει τα δεδομενα (μου φενεται καλυτερο).. τωρα το προβλημα μου ειναι οτι εχω 3 textboxes οπου θα γράφω μέσα τιμές πως γινεται. Στο ΦΥΛΛΟ 1 στην στηλη Α θα εχω καποια ονοματα π.χ Α1: Παπαδοπουλος Α2: Γεωργιου παταώ πανω σε ενα ονομα και μου εμφανιζεται η φορμα που εχω δημιουργησει γραφω στα κελια τα δεδομενα μου. Ταυτοχρονα στο Φυλλο 2 στην γραμμη 1 εχω Α1: Παπαδοπουλος D1 : Γεωργιου (οπου το καθενα απο αυτα τα κελια ειναι συγχωνευση τριων κελιων) θελω τωρα π.χ οταν πατησω πανω στον παπαδοπουλο και γραψω τα δεδομενα στην φορμα να ελεγχει (μαλλον με HLOOKUP) που εχει υπαρχει αυτο το ονομα στο φυλλο 2 και οταν το βρει να συμπληρωνει (για τον παπαδοπουλο) στα κελια Α2: textbox1.text B2:textbox2.text C2:textbox3.text στην ουσια θελω με το που βρει σε ποιο ονομα βρισκεται το ονομα να συμπληρωνει στην δευτερη γραμμη για 3 κελια τα δεδομενα.. Ελπιζω να καταλαβεται τι εννοω αλλιως να δωσω αλλο παραδειγμα
Ευχαριστω!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη anastasiosz : 06-03-11 στις 00:46.
|