Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 03-03-11, 08:11
alex Ο χρήστης alex δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Αλέξανδρος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007, Ms-Office 2013
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Περιοχή: ΑΡΤΑ
Προεπιλογή

Kαλημέρα Γιώργο
Βασικά ξεκίνησα κτίζοντας αυτή την βάση και να μαθαίνω access λόγω που έκανα κάποια ενοικιαζόμενα διαμερίσματα .Με λίγο διάβασμα και βοήθεια φίλων έκανα μια βάση για ένα μικρό ξενοδοχείο. Μετά μου ζητούσαν και άλλοι την βάση. Επειδή ήθελε ο καθένας να έχει δικό του λογότυπο και το δικό του σχέδιο για το τιμολόγιο σκέφτηκα η μόνη λύση είναι να μετακινούνται τα πλαίσια της έκθεσης με τα δεδομένα και να πηγαίνουν στο σημείο που έχει επιλέξει ο κάθε ιδιοκτήτης. Δηλαδή όπως είναι σε όλα τα τιμολόγια που είναι προσχεδιασμένα και μετά μπαίνουν οι τιμές. Έτσι ο κάθε κάτοχος της βάσης να μπορεί από μόνος να σχεδιάζει και να διαμορφώνει το δικό του τιμολόγιο αφού η βάση θα είναι ΜDE και κλειδωμένη και δεν μπορεί χειροκίνητα να μετακινήσει τα πλαίσια της έκθεσης παρά μόνο απο την φόρμα της μορφοποίησης.Πάντως με την εκτύπωση δεν έχω πρόβλημα απλά γίνεται η μετακίνηση των πλαισίων στην έκθεση χειροκίνητα. Και αυτό το κώδικα τον έχω μετά απο ερωτήσεις και προσπάθειες φίλων οι οποίοι βοήθησαν και εχουν κάποιες γνώσεις όχι βεβαια γνώσεις επίπεδο Forum.
Φιλικά
Αλέξανδρος
Απάντηση με παράθεση