01-03-11, 09:23
|
| Όνομα: Πάνος Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 05-02-2010 Περιοχή: Αττική
| |
SOS_Πρόβλημα διπλοεγγραφής
Καλημέρα σε όλους,
Παρακαλώ εάν μπορεί κάποιος να βοηθήσει σε πρόβλημα που ανέκυψε σε access.
Καθώς εκτυπώνω κάποιες καταστάσεις βλέπω ότι μία εγγραφή την έχω δύο φορές (δύο εγγραφές με ακριβώς τα ίδια στοιχεία (μητρώο, επώνυμο, όνομα, ημερομηνίες κ.ο.κ.). Αυτό δεν θα έπρεπε να συμβαίνει γιατί το μητρώο της εγγραφής (π.χ. 12345) το έχω για πρωτεύον κλειδί και άρα δεν έπρεπε να δημιουργήσει διπλοεγγραφή.
Το δυσάρεστο είναι ότι όταν διαγράφω την μία εγγραφή ή τροποποιώ το μητρώο της (π.χ. από 12345 σε 11111) έτσι ώστε να μην έχω διπλοεγγραφή, καταρρέει η βάση. Στην προσπάθειά μου δηλαδή να βρω το καινούριο μητρώο (11111) ή να εκτυπώσω κάποιες καταστάσεις (εκθέσεις) μου βγάζει πινακάκι με την πληροφορία «το κλειδί αναζήτησης δεν βρέθηκε σε καμία εγγραφή».
Εάν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα του είμαι ευγνώμων
Ευχαριστώ πολύ
Πάνος
ΥΓ. στον κεντρικό πίνακα του παρασκηνίου η εγγραφή είναι οκ (μόνο μία φορά), ενώ στον κεντρικό πίνακα του προσκηνίου είναι διπλή φορά (όταν εκεί πάω και κάνω διαγραφή δημιουργείται πρόβλημα καθώς μου χάνει όλους τους υποπίνακες και μου βγάζει μήνυμα όταν πάω να τυπώσω κάποια έκθεση ότι "η εγγραφή δεν βρέθηκε"
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PanosPan : 01-03-11 στις 10:37.
|