Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-01-11, 18:34
nasos23 Ο χρήστης nasos23 δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: ΝΑΣΟΣ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2016
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή

Παράθεση:
kapetang
1.Δεν κατάλαβα γιατί δεν καταχωρείται η ακριβής ημερομηνία εξόδου για όλους τους ασθενείς είτε νοσηλεύονται είτε όχι. Αν κάποιος νοσηλευτεί από 30/10/2010 μέχρι 2/12/2010, ποια θεωρείται ημερομηνία εξόδου;
Φίλε Γιώργο θα προσπαθήσω να γίνω πιο σαφής.
Εφόσον ο ασθενής παραμένει νοσηλευόμενος δεν μπορεί να καταχωρηθεί ημερ/νία εξόδου.
Η 2/12/2010 είναι η ημερομηνία εξόδου.
Παράθεση:
2.Είναι κακή ιδέα να χρησιμοποιούμε δύο ψηφία για το έτος και να βάζουμε το μήνα πριν από το έτος. Δεν ξέρω γιατί τα διάλεξες ,αλλά μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα σε φίλτρα και ταξινομήσεις. Για παράδειγμα ενώ 2000>1999 έχουμε 00<99. Επίσης ενώ 2010/01>2009/12, έχουμε 12/2009>01/2010.
Η ημερομηνία έχει διορθωθεί έτος/μήνας
Παράθεση:
3.Αλλά δεν ξέρω τι εξυπηρετεί αν εμφανίσουμε μαζί με αυτούς που έκαναν εισαγωγή μέσα σε κάποιο μήνα και αυτούς που νοσηλεύτηκαν πριν από μία ημερομηνία οι οποίοι μπορεί να έκαναν εισαγωγή πριν από 5 χρόνια.
Το ζητούμενο για μένα είναι να μπορώ να έχω ανα πάσα στιγμή ένα κατάλογο νοσηλευομένων οποιουδήποτε μήνα και έτους.Π.χ το Μάη του 2004 πόσοι και ποιοί ασθενείς νοσηλεύθηκαν.
Θεώρησέ το σαν μηνιαία στατιστική.
Το ερώτημα συνένωσης που χρησιμοποιώ δεν ανταποκρίνεται 100% στα δεδομένα γιατί ένας ασθενής που εισήλθε τον προηγούμενο μήνα και εξήλθε τον επόμενο απο τον ζητούμενο πιθανό να μην εμφανιστεί στις εγγραφές.
Μία σκέψη για μένα είναι η καθημερινή λογοδοσία (Ημερήσια κατάσταση ασθενών), που είναι εύκολο να το κάνω αλλά προβληματίζομαι για τον όγκο των δεδομένων γι αυτό ζήτησα τη βοήθεια του φόρουμ
Και πάλι σ' ευχαριστώ

Νάσος