Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 27-01-11, 23:49
nasos23 Ο χρήστης nasos23 δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: ΝΑΣΟΣ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2016
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή

Καλημέρα
Γιώργο και Τάσο ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σας στο θέμα μου.
Εφτιαξα λοιπόν ένα ερώτημα συννένωσης που νομίζω με εξυπηρετεί για να μπορώ να έχω όλες τις
εγγραφές.
Δηλ όχι μόνο την είσοδο και την έξοδο των ασθενών του μήνα αλλά και τους ασθενείς που εισήλθαν πριν απ' αυτόν και παραμένουν νοσηλευόμενοι.
Πχ Για το μήνα Οκτώβριο 2010
Κώδικας:
SELECT [ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΞΟΔΟΣ].ΚωδΑσθενούς, [ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΞΟΔΟΣ].είσοδος, [ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΞΟΔΟΣ].έξοδος, 
[ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΞΟΔΟΣ].Νοσηλευόμενος, Format([είσοδος],"mm/yy") AS Μήνας
FROM [ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΞΟΔΟΣ]
WHERE (((Format([έξοδος],"yy/mm")) Between [Δώσε την αρχή  σε μορφή: εε/μμ] And [Δώσε το τέλος  σε μορφή: εε/μμ]))
ORDER BY [ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΞΟΔΟΣ].έξοδος DESC;
union SELECT [ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΞΟΔΟΣ].ΚωδΑσθενούς, [ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΞΟΔΟΣ].είσοδος, [ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΞΟΔΟΣ].έξοδος,
FROM [ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΞΟΔΟΣ]
WHERE (((Format([είσοδος],"yy/mm")) Between [Δώσε την αρχή  σε μορφή: εε/μμ] And [Δώσε το τέλος  σε μορφή: εε/μμ]))
ORDER BY [ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΞΟΔΟΣ].είσοδος DESC;
UNION SELECT [ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΞΟΔΟΣ].ΚωδΑσθενούς, [ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΞΟΔΟΣ].είσοδος, [ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΞΟΔΟΣ].έξοδος, 
FROM [ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΞΟΔΟΣ]
WHERE ((([ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΞΟΔΟΣ].είσοδος)<#10/1/2010#) AND (([ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΞΟΔΟΣ].Νοσηλευόμενος)=Yes))
ORDER BY [ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΞΟΔΟΣ].είσοδος DESC;
Αλλά θα ήθελα τα φώτα σας στο συγκεκριμένο φίλτρο
WHERE ((([ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΞΟΔΟΣ].είσοδος)<#10/1/2010#) να μου ανοίγει ένα πλαίσιο οπου θα πληκτρολογώ την ημερομηνία αντί να ανοίγω κάθε φορά το ερώτημα
σε προβολή σχεδίασης.

Ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη αν σας κούρασα

Φιλικά Νάσος

Επισυνάπτω ξανά τη φόρμα
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: mdb eisodos_exodos.mdb (380,0 KB, 16 εμφανίσεις)

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 28-01-11 στις 11:21. Αιτία: Περιορισμός Πλάτους Πλαισίου Κώδικα