21-01-11, 09:33
|
| Όνομα: Πάνος Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 05-02-2010 Περιοχή: Αττική
| |
Καλημέρα σε όλες και όλους,
Έχω κατασκευάσει μία έκθεση διασταύρωσης, έτσι όπως έχει συζητηθεί παραπάνω, στο υποσέλιδο της οποίας έχω κάνει αθροίσεις των οριζόντιων πεδίων για κάθε πεδίο ξεχωριστά (πχ. του τύπου, Άθροισμα([πεδίο1]) =2, Άθροισμα([πεδίο2] =4, Άθροισμα([πεδίο3] =6 , Άθροισμα([πεδίο4] =8, Άθροισμα([πεδίο5]) =3 κ.ο.κ . Ως εδώ καλά.
Θα ήθελα ωστόσο να έχω, πάλι στο υποσέλιδο της έκθεσης, και δύο επιμέρους συνολικά αθροίσματα τα οποία θα συμπεριλαμβάνουν τα παραπάνω πεδία. Έτσι φτιάχνω ένα πλαίσιο ελέγχου για το πρώτο σύνολο ΑΛΦΑ του τύπου ([AccessTotalsπεδίο1]+[πεδίο2]+
[AccessTotalsπεδίο3] = 12 όπως και ένα σύνολο ΒΗΤΑ του τύπου [AccessTotalsπεδίο4]+
[AccessTotalsπεδίο5] = 11 κ.ο.κ.
Ωστόσο τα σύνολα δεν συμπεριφέρονται με σταθερότητα. Άλλες φορές εμφανίζονται και άλλες όχι. Για παράδειγμα όταν δίνω ημερομηνίες για να ανοίξει η έκθεση από πχ. (1/1/2010 έως 31/12/2010) τότε έχω στοιχεία (ίσως γιατί έφτιαξα τα σύνολα όταν η έκθεση είχε τα στοιχεία των συγκεκριμένων ημερομηνιών), σε κάθε άλλη ημερομηνία δεν εμφανίζονται στοιχεία.
Μήπως γνωρίζετε για ποιο λόγο γίνεται αυτό;
Ελπίζω να έγινα κατανοητός
Ευχαριστώ πολύ.
Πάνος
|