Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 17-01-11, 17:56
Το avatar του χρήστη Meteora
Meteora Ο χρήστης Meteora δεν είναι συνδεδεμένος
Συντονιστής
Όνομα: Νίκος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή

Καλησπέρα στη κοινότητα...
Θα ξεκινήσω με κάποιες σκέψεις που έχω διαβάζοντας τον διάλογο Χρήστου-Γιώργου.
Η αναφορά (Report) είναι μια σπουδαία διαχείριση κατά τη διαδικασία δημιουργίας ενός έργου. Πρέπει λοιπόν να έχουμε υπόψη μας το τί υλικό έχουμε ή θα έχουμε στα χέρια μας και στη συνέχεια πως θέλουμε αυτό το υλικό να το βλέπουμε και να το τυπώνουμε!
π.χ. Αν κάποιος έχει 5000-10000 εγγραφές τα τελευταία 4 χρόνια που αφορούν δοσοληψίες 10 ή 20 ή ... 100 ατόμων, εσύ- ο σχεδιαστής ή ο χρήστης της εφαρμογής- τι θέλεις να δείς;
Η πολυπλοκότητα λοιπόν υπάρχει στον ΕΝΑ πίνακα κύριε Χρήστο μας... Αυτή, την βλέπει ο φίλος μου ο Γιώργης, εγώ και όχι ...μόνο.
Παράθεση:
Αυτά :), ααααα και να μην ξεχνιόμαστε, αν μπορέσεις φτιάξε μου μια έκθεση όπου ανά εβδομάδα να συνοψίζει τα έσοδα και τα έξοδα παρουσιάζοντας και την διαφορά Έσοδα-Έξοδα
Δεν πολυ-κατάλαβααααααααα δηλ. υπάρχει από κάποιο η υποχρέωση στον ελεύθερο χρόνο του να ασχολείται με 'τα έσοδα και τα έξοδα' και ότι άλλο; Στις συζητήσεις συμμετέχεις άν θέλεις,όποτε θέλεις και όπως επιβάλλουν οι κανόνες του Forum.
Δεν θα δώσω καμμιά συνέχεια. Αυτή -εφόσον υπάρξει- αφορά τους διαχειριστές του Forum.

Για τα μέλη της κοινότητας και του φίλους μας επισυνάπτω μια λύση η οποία δίνει αναφορά έσοδα-έξοδα ανά εβδομάδα, ξεκινώντας από την πλέον πρόσφατη. Κάθε παρατήρηση, σχόλιο προς την κατεύθυνση της βελτίωσής της θα παρακολουθήσω με ενδιαφέρον.
Νά έχουμε όλοι μας ένα καλό βράδυ.
Νίκος Δ.
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: mdb RptWeek.mdb (256,0 KB, 43 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση