Καλησπέρα στη κοινότητα...
Θα ξεκινήσω με κάποιες σκέψεις που έχω διαβάζοντας τον διάλογο Χρήστου-Γιώργου.
Η αναφορά (Report) είναι μια σπουδαία διαχείριση κατά τη διαδικασία δημιουργίας ενός έργου. Πρέπει λοιπόν να έχουμε υπόψη μας το τί υλικό έχουμε ή θα έχουμε στα χέρια μας και στη συνέχεια πως θέλουμε αυτό το υλικό να το βλέπουμε και να το τυπώνουμε!
π.χ. Αν κάποιος έχει 5000-10000 εγγραφές τα τελευταία 4 χρόνια που αφορούν δοσοληψίες 10 ή 20 ή ... 100 ατόμων, εσύ- ο σχεδιαστής ή ο χρήστης της εφαρμογής- τι θέλεις να δείς;
Η πολυπλοκότητα λοιπόν υπάρχει στον ΕΝΑ πίνακα κύριε Χρήστο μας... Αυτή, την βλέπει ο φίλος μου ο Γιώργης, εγώ και όχι ...μόνο.
Παράθεση:
| Αυτά :), ααααα και να μην ξεχνιόμαστε, αν μπορέσεις φτιάξε μου μια έκθεση όπου ανά εβδομάδα να συνοψίζει τα έσοδα και τα έξοδα παρουσιάζοντας και την διαφορά Έσοδα-Έξοδα
|
Δεν πολυ-κατάλαβααααααααα δηλ. υπάρχει από κάποιο η υποχρέωση στον ελεύθερο χρόνο του να ασχολείται με 'τα έσοδα και τα έξοδα' και ότι άλλο; Στις συζητήσεις συμμετέχεις άν θέλεις,όποτε θέλεις και όπως επιβάλλουν οι κανόνες του Forum.
Δεν θα δώσω
καμμιά συνέχεια. Αυτή -εφόσον υπάρξει- αφορά τους διαχειριστές του Forum.
Για τα μέλη της κοινότητας και του φίλους μας επισυνάπτω μια λύση η οποία δίνει αναφορά έσοδα-έξοδα ανά εβδομάδα, ξεκινώντας από την πλέον πρόσφατη. Κάθε παρατήρηση, σχόλιο προς την κατεύθυνση της βελτίωσής της θα παρακολουθήσω με ενδιαφέρον.
Νά έχουμε όλοι μας ένα καλό βράδυ.
Νίκος Δ.