09-01-11, 21:31
|
 | Συντονιστής Όνομα: Νίκος Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 28-12-2008 Περιοχή: Θεσσαλονίκη
| |
Καλησπέρα κοινότητα...
Αγαπητέ Νάσο, υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα στην εφαρμογή που ανέβασες και για την οποία μας δίνεις την ευκαιρία να δούμε και την προτροπή να σχολιάσουμε.
Μειονεκτήματα:
Δεν κάνεις έλεγχο ορθότητας ΑΦΜ
Δεν δίνεις δυνατότητα δημιουργίας Backup
Δεν διαχειρίζεται το ζήτημα να εμφανιστεί στο ίδιο ΑΦΜ διαφορετικός τίτλος. (αποδείξεις περνούν 2-3 άτομα σε κάθε σπίτι και ο ένας γράφει ΚΡΕΟΠΩΛΕΟ Ο ΤΑΚΗΣ, ο άλλος γράφει Κρεοπωλείο ο Τάκης, ο τρίτος έχει στο μυαλό του Κρεοπωλείο-Τάκης,....)
Παρουσιάζονται πολλές πληκτρολογήσεις ( π.χ. ημερομηνία)
Αλλάζεις την εικόνα που έχει μπροστά του ο χρήστης, ενώ μια οθόνη είναι το σωστό.
Ονοματολογία αντικειμένων (φόρμες, πίνακες,...) κακή...
Αγαπητέ μου εμφανίζεσαι να διαθέτεις "πληροφορική κουλτούρα", αφού μπορείς να διαχειριστείς winrar, Video αναρτημένο σε ιστοσελίδα, σε μια προσπάθεια να διευρίνεις τα όρια της εφαρμογής Access. Στο μέλλον είναι βέβαιο οτι θα φτιάξεις καλύτερες εργασίες. Αυτές είναι οι σκέψεις μου.
Δεν είμαι ειδικός, σιχαίνομαι τον ρόλο του "ξερόλα", μακάρι να σε βοηθήσουν οι απόψεις μου...
Με εκτίμηση
Νίκος Δ.
|