18-12-10, 18:18
|
| Όνομα: Μάρω Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007, Ms-Office 2010 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 09-03-2010 Περιοχή: Αθήνα
| |
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από gr8styl Τώρα η φίλη Μάρω από την άλλη δεν μας δίνει τα αναγκαία στοιχεία
" Δέξου μόνο ότι έτσι έχουν τα δεδομένα 100 αριθμοί (περίπου) που με τον αντίστοιχο συνδυασμό θα μας δίνουν σαν αποτέλεσμα το ποσό που θα ορίζω εγώ."
άρα μάλλον μιλάμε για να μιλάμε και να καταναλωνόμαστε.
Μάρω μου, και εγώ θέλω 10.000.000 euro αλλά που θα τα βρω δεν με απασχολεί. Εσύ θα πρέπει να μου απαντήσεις απλά δεχόμενη ότι θέλω 10 εκατομμύρια. Φαντάζομαι ότι δεν μπορείς να βοηθήσεις σε αυτή την περίπτωση. Νομίζω θα συμφωνήσεις μαζί μου !!!
Πιστεύω ότι σαφώς πρέπει να υπάρχει σχέση μεταξύ αριθμών και ζητούμενου αποτελέσματος αλλιώς δεν είναι δυνατόν να εγγυηθούμε κάποια λύση, και προσωπικά δεν διαθέτω τις γνώσεις για τον προσδιορισμό αυτής της σχέσης, αφού μάλλον αγνοώ τι σημαίνει "πιστοποίηση".
Θανάσης. | Φίλε Θανάση καλησπέρα,
νομίζω πως με παρεξήγησες ...... δεν κατάφερα να σε κάνω να με καταλάβεις για τον ίδιο λόγο που δεν θα καταλάβαινα τη δουλεία ενός γιατρού αφού είμαι μια απλή λογίστρια 
Από την άλλη νομίζω πως το παράδειγμα σου ήταν ατυχές γιατί δεν χρησιμοποιώ την excel για να παίξω tetris ούτε να περάσω την ώρα μου. Ειναί κλειδί της δουλειάς μου και για το λόγο αυτό σου είπα απλά να δεχτείς ότι έτσι έχουν τα πράγματα.
Στην προσπάθεια να κατανοήσεις το πρόβλημά μου "κόλλησες" στη λέξη πιστοποίηση..... είναι αυτό που λέμε ...... βλέπεις το δέντρο και χάνεις το δάσος !!!!
Και για να μην σε αφήσω με την απορία πιστοποίηση είναι η ανάλυση της δουλειάς κάποιου μεταφραζόμενη σε ποσότητα επι τιμή (αναλυτικά). Στην ουσία εκεί πρέπει αναφέρεις λεπτομερώς τις εργασίες σου κοστολογόντας τις.
Όπως και να έχει σε ευχαριστώ για την προσπάθειά σου.  ???
Σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ πραγματικά για την ανταπόκρισή σας στο πρόβλημα μου και σας εύχομαι καλά Χρίστουγεννα με υγεία.
Ένα μεγάλο-μεγάλο ευχαριστώ στο Forum και έυχομαι να χιλιάσει τα μέλη του για να έχουμε περισσότερα προβλήματα να λύνουμε και συνεπώς περισσότερο ελεύθερο χρόνο για όλους μας. Μάρω |