16-12-10, 08:14
|
| Όνομα: Χρήστος Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 24-01-2010 Περιοχή: Φλώρινα
| |
Τέλειο Γιώργο αυτό ακριβώς το μέτρημα ήθελα…
:lolol:
Εχθές χτυπιόμουν όλη μέρα άλλα επειδή δεν τα πάω καλά με τους κώδικες δεν τα κατάφερα, στο LastDateSKA έβαλα το LastWorkingAbsenceDate και δούλεψε αλλά στην τελευταία ημέρα δεν μου δούλευε και χτυπιόμουν…
Και την σημερινή ημέρα είπα θα την αφιέρωνα στο ίδιο πρόβλημα μήπως και το λύσω, και ευτυχώς το έκανες διότι μάλλον δεν θα το κατάφερνα (εχθές είχα απογοητευθεί)..
Τώρα θα του ρίξω τις τελευταίες πινελιές μιας και είμαι αδειούχος και από το 2011 εφαρμογή…
Γιώργο αυτή την στιγμή δίπλα στο Pc υπάρχει ένα παράθυρο όπου μπορώ και χαζεύω τη φύση, έξω έχει -6 χιονίζει και έχει στρώσει και 20 πόντους , είναι καταπληκτικά μια και μου έφυγε και αυτό το άγχος..
Λοιπόν θα σπάσω αυτό που μου είπαν οι γιατροί και την Κυριακή θα ανέβω με τις κόρες μου στο χιονοδρομικό για τσίπουρο, και επειδή ξέρω ότι είναι πανέμορφα πάνω στην Βίγλα τυχόν περάσεις από την περιοχή είσαι ευπρόσδεκτος για τσιπουράκι…  Για άλλη μια φορά... |