12-12-10, 18:27
|
| Όνομα: Χρήστος Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 24-01-2010 Περιοχή: Φλώρινα
| |
Καλησπέρα στους φίλους του Forum..
Καλησπέρα και εσένα Γιώργο δούλεψα λίγο πριν ανοίξω το κρασάκι (εδώ στην Φλώρινα ειδικά με το μεγάλο ψύχος έχουμε δεδομένο το τσίπουρο και το κρασάκι) προσάρμοσα την φόρμα όπως ήθελα και έκανα κάποια Τεστ..
Μπορώ να πω αυτή την στιγμή είναι στην πιο καλή του μορφή (από άποψη επεξεργασίας αδειών), το παίδεψα αρκετά και βρήκα μόνο ένα λάθος το οποίο στον ίδιο μισθωτό παραπάνω δεν το κάνει.
Τα προβλήματα που έχω είναι 1 λάθος και 2 λειτουργικά…
1) Στην πρώτη εγγραφή και στην τελευταία άδεια που έχω καταχωρήσει με ημερομηνία από 23/03/2010 και 3 ημέρες δείχνει ημέρα τελειώματος της άδειας την 27/03/2010 ημέρα Σάββατο, ενώ κανονικά έπρεπε να έχει περάσει το Σαββατοκύριακο και να εμφανίζει την 29/03/2010..
Αυτό που με παραξενεύει είναι ότι στις παραπάνω εγγραφές στον ίδιο Μισθωτό υπολογίζει κανονικά το Σάββατο στις αργίες…
2) Το δεύτερο πρόβλημα μου είναι στο Update κατά την εισαγωγή δεν ενημερώνει αυτόματα την δεύτερη υποφόρμα, πρέπει να μετακινηθώ σε κάποιον μισθωτό και να ξαναγυρίσω ώστε να ενημερωθεί..
3) Το τρίτο θα έλεγα είναι διπλό α) πώς μπορώ να εκτυπώσω κάποια συγκεκριμένη εγγραφή, δεν μου έχει τύχη σε συνεχή φόρμα και β) πώς μπορώ να υπολογίσω το σύνολο των αδειών σε μια συνεχή φόρμα..
Και το λέω αυτό διότι όταν βάλω την φόρμα για εκτύπωση αυτή αναφέρει..
Ο μισθωτός Παπάς Κων/νος έχει λάβει 12 ημέρες αδείας αιτεί 4 ημέρες και το υπόλοιπο του είναι 8 ημέρες..
Στο παλιό πρόγραμμα που δουλεύω ιδιοκατασκευή είναι όλα Manual (για αυτό, αυτό το ονομάζω Ferrari) η φόρμα εισαγωγής δεν ήταν συνεχής, αλλά είχα περιορισμό τις 12 εγγραφές, εκεί με ερωτήματα μετρούσα τις ημέρες και δίπλα σε κάθε εγγραφή είχα ένα μικρό πλήκτρο εκτύπωσης στην συνεχή πώς μπορώ να το κάνω..
Υ.Γ. Γιώργο επέμενα για σύνδεση στο μήνυμα 22, διότι τις αλλαγές που έκανες είχαν εφαρμογή μόνο στην φόρμα σου και όχι στην παλιά, αυτό νόμισα πώς θέλει κάποια ιδιαίτερη σύνδεση μεταξύ της modulas και της Φόρμας..
|