Τελικά μετά από καιρό ασχολήθηκα και πάλι με τις άδειες βλέπεται πλησιάζει το 2011.
Ετσι ξαναέβγαλα από το συρτάρι και πάλι την εφαρμογή του Τάσου την προσάρμοσα ελαφρώς στα δεδομένα μου,
άλλα λόγω άγνοιας κώδικα κολλάω στα ίδια πράγματα.
Εάν μπορεί κάποιος φίλος να βοηθήσει πάνω στην βάση που επισυνάπτω θα μου έλυνε πολλά προβλήματα για το πέρασμα των αδειών μέσα στο 2011..
(παντως εώς τώρα στην εφαρμογή που έχω το κάνω εντελώς απλά δηλαδή γράφω απο εώς άρα τόσες μέρες και αυτό έχει αρκετά λάθη, με μοναδικό πλεονέκτημα την αποθήκευση και την εκτύπωση του εντύπου..)
Λοιπόν έχουμε και λέμε...
Προσπάθησα να προσαρμόσω το πρόγραμμα του Τάσο στα δικά μου δεδομένα αλλά κολλάω σχεδόν στα ίδια πράγματα...
α) Για να ξεχωρίσω άτομα Βάρδιας απο Ημερήσιους έχω το Πλαίσιο ελέγχου.
β) Το προ αργίας που έχει βάλει ο Τάσος δεν με βοηθά σε τίποτα, έχει σχέση και αυτό με κέρδος ημιαργίας αλλά δεν συμπίπτει με τα δικά μας..
γ) Έχουμε 4 Ημιαργίες και είναι οι 24/03, 27/10, 24/12, 31/12..
Κατόπιν προβληματίζομαι (και εκεί έχω μείνη) στα παρακάτω..
1) Μπορείς κάποιος να κερδίσει την Ημιαργία με την άδεια του, αλλά πρέπει να πάρι άδεια από τρείς ημέρες και πάνω.
2) Η άδεια δεν πρέπει να ξεκινάει η να τελειώνει στην ημιαργία (π.χ. από 24/03 η το τέλος της να πέφτει 24/12, και αυτό γίνεται εάν έχουμε άδεια τριών ημερών από 22/12 τότε αυτόματα η τελευταία ημέρα πέφτει 24/12 επομένως δεν την κερδίζει.. εφόσον είναι από 23/12 τότε την κερδίζει.. )
3) Σε περίπτωση που στην άδεια σου πέφτουν μέσα 2 ημιαργίες ( αυτό μπορεί να συμβεί μόνο στις 24/12 με 30/12 ) τότε κερδίζεις μόνο την μία την δεύτερη την χρεώνεσαι κανονικά με άδεια
4) Μιλάμε για ημερήσιους και όχι για βάρδια..
5) Τέλος θα δημιουργήσω ερώτημα ώστε σε σχέση με το Πλαίσιο Ελέγχου να χρεώνεται η αντίστοιχη άδεια στον Μισθωτό..