Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-12-10, 14:52
alex Ο χρήστης alex δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Αλέξανδρος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007, Ms-Office 2013
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Περιοχή: ΑΡΤΑ
Προεπιλογή

Aγαπητέ Ανδρέα
Δεν αμφισβητώ το ότι χωρίς εσένα θα το έβρισκα τόσο γρήγορα .Δεν διαθέτω τόσες γνώσεις. Αλλά ήταν όπως λές καλό ξεκίνημα.
1.Στην πρώτη πρότασή σου έχεις απολύτως δίκαιο και λογικό δεν μπορείς να θυμάσαι το ότι ενημερώνει κιόλας.
2.Και στην δεύτερη πρόταση δεκτό με το μήνυμα διότι λειτουργεί σαν Ζήτα η φόρμα μιας ταμειακής.
3.Στην Τρίτη πρόταση νομίζω ότι το έχω προλάβει. Στη φόρμα frmArhioAftokiniton εάν κοιτάξεις τον τίτλο στην κεφαλίδα της φόρμας αναγράφει Αρχείο διόρθωσης στοιχείων αυτοκινήτου. Σε περίπτωση που γίνει κάποιο λάθος από αυτή την φόρμα μπορείς να αλλάξεις τα δεδομένα. Ετσι θέλω να πιστεύω γιατί μπορεί και να κάνω λάθος.
4.Εγώ προτείνω για λιγότερες κινήσεις με το enter της φόρμας ΗμερομηνίαΤαμείου (βάζοντας την ημερομηνία) να βάλω τον κώδικα εκτύπωσης και τον κώδικα για την διαγραφή να μπει το μήνυμα διαγραφής να καταργήσω τελείως την εμφάνιση της φόρμας ΤαμείοΗμέρας αφού είναι μόνο για ανάγνωση. Και θα κάνει εκτύπωση και θα διαγράφει .Αν θέλω ανάκτηση πάω στή φόρμα και τα προσθέτω η αφαιρώ. Τί λες για αυτό.
Εκτός από αυτό ήθελα να ρωτήσω και κάτι άλλο όταν κάνω εκτύπωση θέλω να ακούγεται και ο ηχος πως κάνει η ταμειακή μηχανή. Το έκανα αυτό. Αλλά εάν πατήσεις δεύτερη φορά με ανοικτή φόρμα δεν το κάνει τι κώδικα θέλει να συμπληρώσω φαντάζομαι κάτι με το Loop.Στέλνω τον ήχο
Περιμένω την γνώμη σου.

Φιλικά Αλέξανδρος
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: zip TestSound.zip (15,7 KB, 27 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση