Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 13-11-10, 16:42
fkonstas Ο χρήστης fkonstas δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: ΦΩΤΗΣ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή

Νίκο να σ' ευχαριστήσω και πάλι που ασχολήθηκες με το πρόβλημά μου διεξοδικότερα.

Δεν γνωρίζω κατά πόσο είναι εφικτό να γίνει αυτό που ζητάω, αλλά ούτε είμαι και σίγουρος ότι η προσέγγιση που ακολουθώ είναι η ιδανικότερη για την λειτουργία της βάσης μου, απλά έχω την πεποίθηση ότι με την VB όλα μπορούν να συμβούν.

Εξέτασα την λύση που μου προτείνεις και διαπίστωσα ότι δεν με εξυπηρετεί διότι οι πελάτες και οι υποχρεώσεις αποτελούν στοιχεία ενός μεγαλύτερου τμήματος που λέγεται λίστα (στο παραδειγμά μας), οπότε όταν αναζητώ μία λίστα εμφανιζονται οι πελάτες με τις υποχρεώσεις τους, γι' αυτό και καταφέυγω στην επιλογή και ενός τρίτου πίνακα.

Και πάλι να σου υπενθυμίσω ότι το παρόν αποτελεί δευτερεύων πρόβλημα και η επίλυσή του θα έχει ως αποτέλεσμα να κερδίζω περίπου 15 λεπτά όταν θα καταχωρώ όλο το προσωπικό, οπότε δεν πιέζομαι ιδιαίτερα και θα επιθυμούσα να μην χαραμίσεις άλλο τον χρόνο σου για μένα αφού διαπιστώσα ότι με το ίδιο ενδιαφέρον βοηθάς και πολλά άλλα μέλη που αντιμετωπίζουν προβλήματα (αισθάνομαι ότι γίνομαι πολύ βάρος και δεν ξέρω εάν ποτέ θα μπορέσω να ανταποδώσω).

Εκεί όμως που είχα το πραγματικό πρόβλημα η λύση που πρότεινες μου έλυσε τα χέρια, φαντάσου ότι έχω μία φόρμα με περίπου σαράντα πεδία απο πέντε διαφορετικούς πίνακες, όπου εκεί φιλτράρονται τα δεδομένα (ανάλογα τι επιλογή έχω στο κάθε πεδίο) και εκτυπώνονται μέχρι τώρα σε δέκα διαφορετικές εκθέσεις (μέχρι να τελειώσω την βάση θα ξεπεράσουν τις είκοσι) και ότι εάν δεν είχα την λύση σου θα έπρεπε να να έχω εντολές για κάθε έκθεση ξεχωριστά.

Και πάλι σ' ευχαριστώ.

Φιλικά Φώτης.

ΥΓ: Εάν πάλι σου έρθει καμία ιδέα θα είμαι σε επιφυλακή (για να μιλήσουμε και λίγο στρατιωτικά).
Απάντηση με παράθεση