04-10-10, 11:26
|
| Όνομα: Πάνος Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2000, Ms-Office 2002, Ms-Office 2003, Ms-Office 2007, Ms-Office 2010, Ms-Office 2013, Ms-Office 2016, Ms-Office 365 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική | | Εγγραφή: 27-09-2010 Περιοχή: Thessaloniki
| |
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kapetang Καλησπέρα στην παρέα
Πάνο δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα τι ακριβώς θέλεις, αλλά τα παρακάτω ίσως σε βοηθήσουν:
1. Δημιούργησε ένα ερώτημα με όλα τα πεδία του πίνακά σου, χωρίς κριτήρια και αποθήκευσέ το με ένα όνομα πχ qryReport.
2. Άνοιξε την έκθεση σε προβολή σχεδίασης άλλαξε την προέλευση εγγραφών σε qryReport (φύλλο ιδιοτήτων έκθεσης > Δεδομένα > Προέλευση εγγραφών > επιλογή qryReport) και αποθήκευσε την έκθεση. Τρόπος εργασίας:
1. Θα ανοίγεις το ερώτημα (qryReport) σε προβολή σχεδίασης θα βάζεις τα κριτήρια που θέλεις και θα το αποθηκεύεις.
2. Στη συνέχεια θα ανοίγεις την έκθεση και αυτή κανονικά θα σου δείχνει ότι εμφανίζεται στο φιλτραρισμένο ερώτημα και στη διάταξη που θέλεις.
Αν μας ενημέρωνες καλύτερα, όπως σου ζήτησε και ο Νίκος, ίσως να μπορούσαμε να βοηθήσουμε για κάτι καλύτερο.
Φιλικά/Γιώργος | Φίλε Γιώργο τα έκανα αυτά, είσαι πολύ κοντά σε αυτό που θέλω αλλά το πρόβλημα μου είναι ότι αφού φιλτράρω το ερώτημα και το αποθηκεύσω, μου το αποθηκεύει χώρις το φίλτρο (δηλαδή αν το ξανά ανοίξω θα μου βγάλει συνόλικα όλες μου τις εγγραφές) με αποτέλεσμα και η έκθεση να βγαίνει λάθος. Καμιά ιδέα?
Πάνος
|