03-10-10, 21:18
|
 | Διαχειριστής Όνομα: Τάσος Φιλοξενιδης Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 365 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική, Γερμανική | | Εγγραφή: 21-10-2009
| |
Γιώργο μου καλησπέρα!
Στο παράδειγμα μου, η φόρμα απλά ανοίγει χρησιμοποιώντας το ερώτημα "Qry1" δηλ. όλες τις εγγραφές. Την ανάπτυξα με Access 2010 με τιμή στην ιδιότητα: "Φιλτράρισμα με τη φόρτωση" το "Όχι".
Το κουμπί "Όλοι" ως προεπιλογή, σωστά φαίνεται "πατημένο" και ισχύει για όλες τις εκδόσεις της Access.
Τώρα όσον αφορά το φιλτράρισμα κατά τη φόρτωση της φόρμας, να πούμε ότι δεν υπάρχει σαν ιδιότητα σε εκδόσεις παλαιότερες της Access 2007 και φυσικά, η ιδιότητα αυτή δεν λαμβάνεται υπόψη από την Access 2003.
Πιθανό σενάριο: Έχει εφαρμοστεί κάποιο φίλτρο στη φόρμα, ο χρήστης πέρασε τη φόρμα από την κανονική προβολή σε προβολή σχεδίασης, την επανέφερε σε κανονική προβολή με αποτέλεσμα να μην έχει αδειασει το "Cache" της εφαρμογής κι έτσι να συνεχίζει να διατηρεί το φίλτρο.
Δηλαδή... Όλα καλά!
Τα λέμε φίλε μου!
Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |