20-09-10, 22:23
|
| Όνομα: Ζαχαρίας Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 02-09-2010
| |
Καλησπέρα σας.
Μάρω αν και οι κυρίες προηγούνται,επέτρεψέ μου να ξεκινήσω από τον Άγγελο που "ήρθε" πρώτος.
Άγγελε καταρχήν σε ευχαριστώ ιδαίτερα για την άμεση απάντησή σου,τις πολύτιμες υποδείξεις σου καθώς και τα καλά σου λόγια που μου δίνουν κουράγιο να συνεχίσω τη μελέτη.Μεγάλη υπόθεση να λες ότι το forum είναι διαθέσιμο.Έκατσα και έψαξα τα event που μου υπέδειξες και τελικά βρήκα(!) άκρη και κατάφερα ότι φάνταζε εντελώς απόμακρο.Πέτυχα την ουσία διαβάζοντας και αν θέλεις "κλέβοντας" τον κώδικα,αν και ακόμα υστερεί σε σχεδίαση απο αυτό της Μάρως.
Αλλά...και για να περάσω να ευχαριστήσω τη Μάρω,θα μελετήσω τα όσα μου υποδεικνύεις(Μάρω),αν και με αυτά που είδα όσες...μέρες το παλεύω,νομίζω ότι καταλαβαίνω τα βήματα που μου περιγράφεις για τον τρόπο σκέψης καθώς και τις ιδιότητες στις διαδικασίες συμβάντων.Αναφορικά με τη φόρμα Πελάτες,μαντεύεις πάρα πολύ σωστά και μου εξηγείς ακριβώς αυτό που με δυσκολεύει πλέον και ήθελα να μάθω.
Για ακόμα μία φορά σας ευχαριστώ και αναγνωρίζω ότι χάρη σε σας,αποτελεί ξαφνικά πραγματικότητα ότι θα προλάβω τα εγκαίνια!!!
Σας καληνυχτίζω για να συνεχίσω με όσα μου υποδείξατε.
|