19-09-10, 17:08
|
| Όνομα: Ζαχαρίας Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 02-09-2010
| |
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mdragon Καλημέρα,
Ζαχαρία συμφωνώ απόλυτα με τον Άγγελο.
Σου στέλνω ένα απλό δειγματάκι για να δεις περίπου τι εννοούμε.
Διαμόρφωσέ το ανάλογα με τις δικές σου ανάγκες.
Φιλικά, Μάρω | Καλησπέρα σε όλους σας.Επανήλθα,λίγο καθυστερημένα βέβαια για να ζητήσω την πολύτιμη βοήθειά σας.Ασχολούμαι με το δείγμα της Μάρως,το οποίο πιστεύω ότι είναι ιδανικό για τις ανάγκες που το θέλω αλλά και για μένα ώστε να μάθω σιγά σιγά και να προχωρήσω σε πιο βασικές έννοιες.Εδώ και λίγες μέρες προσπαθώ να φτιάξω ακριβώς το ίδιο με το παραπάνω ώστε να καταλάβω τη λειτουργία του και να φτιάξω κάτι αντίστοιχο δικής μου έμπνευσης.Ενώ έχω καταλάβει τη δομή των πινάκων και τις σχέσεις μεταξύ τους,δεν μπορώ να πετύχω την τελική σχεδίαση της βάσης.
Μάρω,αν σου είναι εύκολο εξήγησε μου τα βήματα για να πετύχω τη δική σου σχεδίαση.Δηλ πως γίνεται να φτιάξω τη φόρμα Πελάτες να την τρέχω και να μου δείχνει μόνο αυτή,ενώ σε προβολή σχεδίασης να βλέπω όλες τις φόρμες?Προσπαθώ να πετύχω το δικό σου αποτέλεσμα μάταια όμως.Και τι ακριβώς πρέπει να κάνω όταν επιλέγω πχ κωδικό Υπαλλήλου ή εργασία(2ουσα φόρμα) να εμφανίζεται δίπλα το αποτέλεσμα(Επώνυμο-Όνομα Υπαλλήλου ή τιμή εργασίας)πάντα πολύ σωστά στο ονοματ/μο Πελάτη που αντιστοιχεί.
Ζητώ συγνώμη αν σε κούρασα αλλά προσπαθώ να μάθω τον τρόπο και τη μεθοδολογία,αν και προσπάθησα αρκετά πριν έρθω για βοήθεια,για να φτιάξω κάτι και να το δωρίσω στο κομμωτήριο.
Αν θέλεις να μου πεις βηματικά όλη τη διαδικασία της συγκεκριμένης σχεδίασης,για να μη σε ρωτάω συνέχεια και να ασχοληθώ μόνος μου θα σου ήμουν ιδιαίτερα ευγνώμων.
Ευχαριστώ πολύ εσένα και όποιον με βοηθήσει εκ των προτέρων,
Φιλικά,
Ζαχαρίας
|