07-04-24, 09:09
|
| Όνομα: Κωστας Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2016 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 24-11-2023
| |
Χρήστο σίγουρα πρέπει να φταίω και εγώ που σε έχω μπερδέψει
(Όσον αφορά τους εφεδρικούς, να σου πω την αλήθεια δεν έχω "πιάσει" ακριβώς τη λογική σου.)
Για να καταλάβεις επιλέγουμε κάθε μήνα να μπαίνουν 4 εφεδρικοί (ΕΕΑΣ & Κ.ΠΥΛΗ) ανεξαρτήτως αν θα χρειαστούν ή όχι . Η καρτέλα υπηρεσίες είναι το έγγραφο που πηγαίνει να πάρει υπογραφές όταν τις έχει έτοιμες ο Αξκος που της βγάζει και να της κοινοποίηση εκεί πρέπει να φαίνεται ποιοι είναι εφεδρική για να ξέρει το στέλεχος ότι αυτόν των μήνα είναι εφεδρικός αν γίνει τίποτα . Στην καρτέλα εφεδρικοί είναι βοηθητικό για αυτόν που βγάζει υπηρεσίες ώστε να ξέρει ποιον εφεδρικό να βάλει τον επόμενο μήνα και στο τέλος του έτους όλα τα στελέχη να έχουν κάνει των ίδιο αριθμό εφεδρικών.
Θέλω να πιστεύω ότι έχεις καταλάβεις γι αυτό σου είπα και σε ποιο πάνω μήνυμα ότι στους εφεδρικούς στης καρτέλες από Ιαν έως Δεκ να βάζουμε μόνο το στο κελι Α,B,C36 (και στα υπολοιπα κελια εφεδρικοι) και να το δείχνει στην καρτέλα Υπηρεσίες το ονοματεπωνυμο και στη καρτέλα Εφεδρικοί το νούμερο 1οπως το έχει τώρα.
|