Θέμα: Υπηρεσίες

Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-04-24, 11:30
Το avatar του χρήστη ChrisGT7
ChrisGT7 Ο χρήστης ChrisGT7 είναι συνδεδεμένος
Διαχειριστής
Όνομα: Χρήστος Ζώρζος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2016
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Περιοχή: Κοντά σε ηφαίστειο...
Προεπιλογή

Καλημέρα Κώστα,

1. Είμαστε εντάξει.

2. Όπως λέω, κάποια πράγματα φαίνονται κατά τη σχεδίαση σε περίπτωση που δεν τα έχεις προβλέψει. Δηλαδή, χθες που ξεκίνησα να το φτιάχνω μ' αυτόν τον τρόπο, δε μου άρεσε το εξής (προσωπική άποψη φυσικά): αν ένα στέλεχος μέσα στο μήνα έχει υπηρεσία ΕΕΑΣ και Κ. Πύλη, θα πρέπει να τον βάλεις και στα δύο τμήματα, πράγμα που μπορεί να οδηγήσει πιο εύκολα σε λάθη και προφανώς διπλάσιες γραμμές ανά μήνα.
Με τον τρόπο που προτείνω να σημειώνεις σε κάθε κελί έναν κωδικό υπηρεσίες, θεωρώ πως είναι πιο μαζεμένο, πιο εύκολο στην καταχώρηση και ίσως και πιο ευανάγνωστο. Σημείωσε επίσης πως αν τυχόν αυξηθούν οι υπηρεσίες σας, το μόνο που θα αλλάζει είναι η προσθήκη των κωδικών. Μπορώ να το φτιάξω ώστε ο κωδικός να εναλλάσσεται και με διπλό κλικ στο κελί, αν προτιμάς.
Αυτή τη στιγμή έχετε 3 υπηρεσίες (ΕΕΑΣ, Κ. Πύλη, ΛΑΦ). Όπως είχα αναφέρει τις προάλλες, για να αποφύγετε επιπλέον αρχείο και φύλλα για ΛΑΦ, μπορώ να βάλω στην ίδια εκτύπωση και τρίτη στήλη για ΛΑΦ. Αν όμως, πρέπει να εκτυπώνετε υποχρεωτικά δεύτερη δεύτερο φύλλο, τότε πρέπει να έχουμε νέο φύλλο. Φυσικά μέσα από τα 12 υπάρχοντα φύλλα, η ΛΑΦ μπορεί επίσης να ενημερώνεται απευθείας.
Όπως και να έχει, αν προτιμάς ο μήνας να είναι χωρισμένος ανά τμήμα, μου επιβεβαιώνεις να προχωρήσω. Εγώ απλά αναφέρω τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που συναντώ.

3. Αρκετά κατανοητό.

4. Κατανοητό πιστεύω. Αν απουσιάζει το στέλεχος, σβήνετε την υπηρεσία του και την βάζετε στον εφεδρικό.

5. Μια χαρά.

Σκοπός μου είναι η απλοποίηση και η διευκόλυνση του χρήστη, όπως έχεις καταλάβει. Τώρα που είναι νωρίς και κατασκευάζεται, καλό είναι να γίνουν οι απαραίτητες τροποποιήσεις.