25-02-22, 13:42
|
| Όνομα: Δημήτρης Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 02-10-2011
| |
Αντιγραφη φωτογραφιων
Ευχαριστω, εφαρμοσα τον κωδικα και οι φωτογραφιες μεταφερονται σωστα. Εφοσον βεβαια βρισκονται εντος των κελιων οπως μου ειπες. Το αποτελεσμα ειναι 100% οπως το ηθελα.
Προσπαθησα με παραδειγμα τον κωδικα να καταλαβω πως γινεται η εντιγραφη των φωτογραφιων αλλα δεν καταφερα να εντοπισω την ακριβη συνταξη των εντολων. Για το ιδιο πραγμα, την αντιγραφη των φωτογραφιων του ροστερ στα φυλλα EVALUATION2, EVALUATION3, EVALUATION εχω εφαρμοσει εναν ακρως κομπογιαννιτικο τροπο. Εχω καταγραψει μια μακροεντολη που κανει ακριβως αυτες τις ενεργειες (αντιγραφη-επικολληση). Κατα την εκτελεση το αποτελεσμα μπορει να ειναι πρακτικα καλο, αλλα δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος απο το σχεδιασμο μου. Θα μπορουσες να μου δωσεις τη λυση σε αυτο ωστε να καταλαβω πως δουλευει; Καταλαβαινω τη λογικη του βρογχου, αλλα δεν μπορω να εντοπισω πως κανεις τις επιλογες των συντεταγμενων πηγης κ προορισμου.
Επισης - και ισως υπερβολικο να θελω να το ενταξω στο αρχειο - θα ηθελα να εμφανιζονται οι αντιστοιχες φωτογραφιες στο φυλλο PLAYERSTATS μετα απο την επιλογη απο τη λιστα στο κελι Α3.
Και μια που πηρα φορα, ενα αλλο φιλοδοξο σχεδιο που παρατησα λογω ανικανοτητας μου, ειναι να μπορω να εμφανιζω γραφημα αραχνης με τις ικανοτητες καθε παικτη αναλογα με τις επιλογες μου στη στηλη C.
|