27-07-10, 19:16
|
| Όνομα: Χρήστος Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 24-01-2010 Περιοχή: Φλώρινα
| |
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Meteora Καλημέρα κοινότητα, καλημέρα στη Φλώρινα !
Αγαπητέ Χρήστο, δουλεύεις πάνω στην εφαρμογή του Τάσου ή έφτιαξες κάτι σχετικό που ταιριάζει στις δικές σου απαιτήσεις; Οι αργίες σου είναι αυτές που καθορίζει ο Τάσος; Οι ημιαργίες είναι τέσσερις ;
... | Φίλε Νίκο για το 2010 έχω φτιάξει κάτι δικό μου (με πολύ λίγο κώδικα) άλλα για το 2011 προσπαθώ να προσαρμόσω την εφαρμογή του Τάσο στις δικές μου ανάγκες , είναι ανώτερη διότι μετράει της ημέρες, ενώ η εφαρμογή που έχω φτιάξει είναι καθαρά χειροκίνητη…
Επίσης με αρέσει και η εφαρμογή που παραθέτει παρακάτω ο Στράτος (ΝΝS) διότι μπορείς να της δώσεις την χρονιά.. Αλλά αυτή είναι καθαρά για συνεχόμενη άδεια (Βάρδια) και με μπερδεύουν οι Υπηρεσίες.. Παράθεση:
Αν λοιπόν κάποιος είναι imerisios επέτρεψε να γίνει πλήρη διερεύνηση σε ποια κατηγορία αδειούχου ανήκει
... | Στον πίνακα των μισθωτών θα έχω ένα πεδίο όπου θα αναφέρει εάν είναι Ημερήσιος η Βάρδια και κατόπιν βάση αυτού του πεδίου θα υπολογίζω ποια άδεια θα χρεώνεται σε κάθε μισθωτό.. Παράθεση:
κατηγορία (Ι) : αν ( ημερομηνία έναρξής είναι 24/03 ή 27/10 ή 24/12 ή 30/12) AND (Ημερομηνία λήξης είναι 24/03 ή 27/10 ή 24/12 ή 30/12), τότε μπιπ δηλ. δεν αλλάζει το πλήθος των ημερών άδειας!
κατηγορία (ΙΙ) : αν πλήθος ημερών αργίας > 3 AND ( 24/03 μεταξύ ημερομηνιών έναρξης και λήξης, τότε ελάττωσε το πλήθος των ημερών αδείας κατά ένα! έξοδος από ρουτίνα.
... | Εύκολα τα λες αλλά πώς τα προσαρμόζω στον κώδικα του Τάσο, το μόνο που κατάφερα είναι να προσθέσω άλλες αργίες, ξέρεις πριν ένα χρόνο και κάτι πρόσθεσα την Access στο λεξιλόγιο μου και στον κώδικα μπορώ να πω δεν τα καταφέρνω καθόλου, επομένως ζητείται βοήθεια… |