12-06-21, 12:35
|
 | Διαχειριστής Όνομα: Χρήστος Ζώρζος Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2016 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική | | Εγγραφή: 20-09-2013 Περιοχή: Κοντά σε ηφαίστειο...
| |
Καλησπέρα Δημήτρη,
Η νέα λογική πλέον είναι η εξής (π.χ. σε πίνακα 10 γραμμών και 20 στηλών): 1. Συγκρίνουμε την πρώτη στήλη με τις υπόλοιπες 19 στήλες από την 1η γραμμή μέχρι την 9η τους. 2. Αν οι εννιά πρώτες τους γραμμές είναι όμοιες, τότε τις ενοποιούμε σε μια στήλη, ανεξαρτήτου πλήθος στηλών (π.χ. μπορεί και εννιά στήλες να ενοποιηιούν σε μία). 3. Όταν τελειώσει ο έλεγχος όλων των στηλών, όσες στήλες δε βρήκαν ταίρι (δηλαδή δε σημειώθηκαν για ενοποίηση), παραμένουν ακέραιες.
Στο παράδειγμα που ανέβασες, νομίζω από 1α μέχρι 6α είμαι εντάξει, όπως επίσης και για τις 8α, 9α και 10α. Αν σου είναι εύκολο, θα ήθελα να μου εξηγήσεις πως προκύπτει η 7α κι αν υπάρχει λόγος για το μωβ χρώμα των 12 και 19. Ρωτάω γιατί έχω την εντύπωση πως η 7α δεν έπρεπε να υπήρχε και οι μωβ στήλες έπρεπε να υπάρχουν ακέραιες στο νέο πίνακα, γιατί δεν έχουν ταίρι.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |