Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 25-10-20, 15:09
γιώργοςΚ Ο χρήστης γιώργοςΚ δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Γιώργος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2013
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Περιοχή: Κύπρος
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Εμη Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλησπερα
.Ειμαι ερασιτεχνης χρηστης της Access και εφτιαξα ενα database για διαχειριση ωδειου.Αυτη τη στιγμη καθε βαση δεδομενων αφορα σε ενα ετος γιατι καθε σπουδαστης παρακολουθει πολλα μαθηματα παραλληλα.Προσπαθω να βρω ενα ευκολο τροπο να αντλω δεδομενα για τον καθε σπουδαστη και απο προηγουμενα ετη αλλα δεν ξερω πως. Μπορει καποιος να με βοηθησει;;. Ευχαριστω εκ των προτερων

Γεια σου Έμη,

Απο τα λεγόμενα σου αντιλαμβάνομαι ότι ίσως έχεις λάθος ως προς το τί εστί βάση δεδομένων. Και συγκεκριμένα αναφέρομαι στο.Αυτη τη στιγμη καθε βαση δεδομενων αφορα σε ενα ετος γιατι καθε σπουδαστης παρακολουθει πολλα μαθηματα παραλληλα. πράγμα που με κάνει να σκεφτώ ότι θα πρέπει να δείς εξολοκλήρου και απο την αρχή τον σχεδιασμό πρώτα του Backend και έπειτα οτιδήποτε άλλο.

Πάντως εάν μας δώσεις περισσότερες λεπτομέριες ως προς το ζητούμενο καθως επϊσης εάν ¨εχεις την δυνατότητα να ανεβάσεις ενα δεϊγμα της βάσης που έφτιαξες, ειμαι σϊγουρος ότι εδώ στο forum θα βρείς την λύση σου.

Προσωπικά θα ήθελα να γνωριζω περισσοτερες λεπτομέριες οπως ανάφερα έτσι ώστε τουλάχιστον να παραθέσω την γνώμη μου και εγω.

Φιλικά

Γιώργος
Απάντηση με παράθεση