09-07-10, 15:48
|
| Όνομα: Μάριος Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010 Γλώσσα λογισμικού Office: Αγγλική | | Εγγραφή: 07-07-2009
| |
Γιώργο (kapetang),
Πράγματι, αν θέλουμε πολλές εγγραφές καλό είναι να αλλάξουμε τον τύπο των μεταβλητών σε long. Αυτό που με προβληματίζει όμως, είναι πως συνέβη και σε εμένα να γεμίσει ένας πίνακας με Γιώργηδες. Μειώνοντας δραστικά τον επιθυμητό αριθμό εγγραφών συνέχισε να εμφανίζει μόνο το όνομα Γιώργος. Έκανα compact & repair και δεν ξαναεμφανίστηκε. Θεώρησα τότε πως ενδεχομένως να είναι κάποιο εσωτερικό "μπέρδεμα" με τους πίνακες και δεν ασχολήθηκα. Εφ' όσον όμως συνέβη και σε εσένα, ενδεχομένως να έχω κάνει κάποιο λάθος, οπότε θα προσπαθήσω να το αναπαράγω. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να ήταν όντως "μπέρδεμα" που είχε δημιουργήθεί ήδη στο αρχείο που ανέβασα. Αν είναι έτσι, το να δημιουργήσει και στους δυο μας προβλήματα είναι αναμενόμενο.
off topic ΥΓ. Επειδή τα γραπτά μπορεί καμιά φορά να παρερμηνεύονται κατά λάθος, όταν είπα πιο πάνω ότι στενοχωρήθηκα, δεν εννοούσα την παρατήρηση, αλλά ότι είχα χαρεί πολύ όταν σκέφτηκα τον αλγόριθμο, και το να βρεθεί λάθος, μου έκοψε αυτή τη χαρά (αυτό ήταν όλο κι όλο). Ίσα ίσα, με τιμά που κάποιος κάθησε και ασχολήθηκε με την προσπάθειά μου.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη schizo : 09-07-10 στις 16:10.
|