Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-02-20, 09:47
kyrkousis Ο χρήστης kyrkousis δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Σάκης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ Κ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΠΟ EXCEL

Καλημέρα
έχω πρόβλημα με τη Συγχώνευση Αλληλογραφίας στο Word που παίρνει όμως δεδομένα από φύλλο Excel. Δηλ. από ένα φύλλο Excel στο οποίο έχω και κελιά με κείμενο παίρνει στη Συγχώνευση το Φύλλο του Word αλλά σε πολλά δεδομένα (κομμάτια κειμένου) κόβει τις τελευταίες λέξεις ή προτάσεις.Έχω κάνει τα πάντα αλλά δεν λέει να διορθωθεί. Τι θα μπορούσα να κάνω; Φταίει κάτι στο φύλλο του Excel ή στη Συγχώνευση κάτι δεν γίνεται σωστά;
Το άλλο που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής:
Θέλω από ένα φύλλο Excel με στοιχεία μαθητών που περιέχει τους αριθμούς μητρώου τους, τα στοιχεία τους και τους βαθμούς τους να μεταφέρονται σε μία φόρμα (άλλο φύλλο) πάλι του Excel μόνο κάποια από αυτά για να τα εκτυπώνω (ως ελέγχους) έτσι που να βάζω τον Αριθμό Μητρώου κάθε μαθητή στο δεύτερο φύλλο (φόρμα) και να μου φέρνει τα υπόλοιπα στοιχεία που θέλω στη φόρμα για όλους τους μαθητές αλλάζοντας κάθε φορά τον αριθμό μητρώου του κάθε μαθητή ή αυτόματα πατώντας κάποιο πλήκτρο να αλλάζουν οι μαθητές (τα στοιχεία τους) και να εκτυπώνω τον έλεγχο (φόρμα) κάθε μαθητή χωριστά.
Περιμένω τις απαντήσεις σας
Με εκτίμηση
Θανάσης
Απάντηση με παράθεση