29-01-20, 10:03
|
| Όνομα: Κώστας Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2016 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 16-03-2015
| |
Επιλογή δεδομένων από ένα φύλλο και εμφάνισή τους σε άλλο φύλλο του Excel
Καλημέρα σε όλο το forum.
Για άλλη μια φορά προστρέχω στις γνώσεις και την βοήθειά σας ώστε να τελειώσω ένα αρχείο Excel που ετοιμάζω για την δουλειά μου.
Στο αρχείο που παραθέτω υπάρχουν τρία φύλλα (ΠΛΗΡΟΦ., ΜΑΘΗΤΕΣ και Διδασκαλίες) από τα οποία αντλεί δεδομένα το τέταρτο φύλλο (ΑΝΑΤ. Ι (Θ)). Σ' αυτό το τέταρτο φύλλο έχω προσθέσει κάποια σχόλια ώστε, αν κάποιος ασχοληθεί, να καταλάβει τον τρόπο με τον οποίο το έχω στήσει.
Σε γενικές γραμμές είναι λειτουργικό για τον σκοπό που το θέλω. Εκείνο που θα ήθελα, και δυστυχώς οι λίγες γνώσεις μου δεν μου επιτρέπουν να το πετύχω, είναι, μετά την επιλογή στο κελί D11 να γίνονται τα εξής:
1) να ψάχνει στο φύλλο Διδασκαλίες πόσα μαθήματα κάνει το συγκεκριμένο τμήμα και να δημιουργεί αυτόματα τα ισάριθμα φύλλα.
2) σε κάθε φύλλο να εμφανίζεται το κάθε μάθημα καθώς και ο καθηγητής ή οι καθηγητές που το διδάσκουν.
Δεν ξέρω αν είναι εύκολο να γίνει κάτι τέτοιο ή αν είναι δυνατόν να γίνει, γι' αυτό και απευθύνομαι σε εσάς.
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας και για την διάθεσή σας να βοηθήσετε όλους εμάς που δεν έχουμε τις απαιτούμενες γνώσεις.
|