Θέμα: Γενικά Αυτόματο Ημερολογιο

Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-07-19, 19:04
christakos Ο χρήστης christakos δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Χρήστος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010, Ms-Office 2016
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή

Και κάνοντας αυτό τελείωσε αυτό που ήθελα, και να 'σε καλά που κάθισες και ασχολήθηκες, όπως είπα το ευχαριστώ είναι λίγο......

στο πόστ #4 είπες ότι γενικά όποιο πρόβλημα με πείραμα συναντάω είσαι εδώ για βοήθεια
αν και πίστευα οτι θα με πάρει πολύ για πειράματα, γι' αυτό είχα αναφέρει την δευτέρα.

Για να μην παρεξηγηθώ από μέλοι και επισκέπτες, ναι με βοήθησε ο Χρήστος και ολοκληρώθηκε το αυτόματο ημερολόγιο εργαζομένων, απλά το πείραμα με κατευθύνει ώστε να κατανοήσω της συναρτήσεις σε σχέση με αυτόματο ημερολογιακό έτος.....

η αλήθεια ειναι οτι κατανόησα σχετικά μεγάλο βαθμο με τα δικά μου δεδομένα γνώσεων βεβαια, αλλα αν συνδέσω κάποιες συγκρίσεις μεταξύ τους, και έχουμε και λέμε.............

1) Στο επισυναπτόμενο Δοκιμή1 έγινε στην υπάρχον δικιά σου εργασία ver. 1.2 μέσα δημιούργησα ένα νέο φύλλο εργασίας ΔΟΚΙΜΗ,
α) έκανα αντιγραφή μόνο ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ - ΜΑΡΤΙΟ, με κάποια κενά μεταξύ τους,
και ως λογικό άλλαξε θέση η καρδιά του φύλλου Β5 και ενημέρωσα της ημερομηνίες Σ/Κ και εορτές, όπως και τον Φεβρουάριο για τα δίσεκτα έτη.
β) Αφαίρεσα τον Άγιο Δημήτριο ώστε να είναι στις τοπικές εορτές.
γ) Σε καμία περίπτωση μην δώσεις σημασία τα ονοματεπώνυμα, και στα δυο φύλλα ΔΟΚΙΜΗ - ΑΡΓΙΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ.
δ) Δημιούργησα νέους ορισμούς ονομάτων λόγω νέου φύλλου.
Όλα καλά μέχρι εδώ.

2) Δοκιμάζοντας στον Μήνα Ιανουάριο, Εκεί που συνάντησα πρόβλημα ειναι:

α) Τα σύμβολα { } είναι ιδιαίτερης σημασίας?? λείπουν στις ΑΡΓΙΕΣ Σ/Κ κελιά ΑΙ7:ΑΙ11 και στις ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΡΓΙΕΣ μόνο στο κελί AJ7, αυτό έγινε πατώντας enter μετά από αλλαγή θέσης από 1 που ειναι στο αρχικό ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ σε 5 που είναι στο ΔΟΚΙΜΗ, στις ΑΡΓΙΕΣ Σ/Κ είναι σε όλα γιατι το κατέβασα εγώ με το κελί συμπλήρωσης (αν το είπα καλά).
Επίσης τα ίδια και στον Μάρτιο. Αν είναι ιδιαίτερης σημασίας πως τα ξαναβάζουμε??

3) Το κουμπί καθαρισμού δεν εκτελεί την εντολή, λογικό αφού προστέθηκε με αντιγραφή, θα χρησιμοποιήσω τον ίδιο κώδικα?? ή αλλάζει ο κώδικας λόγω νέου φύλλου και λόγω μεταξύ μεγάλο κενό στους μήνες??? φυσικά, ότι είναι διαφορετικό θα κάνω σύγκριση μεταξύ φύλλων ΔΟΚΙΜΗΣ και ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

4) επίσης στο κουμπί εκτύπωσης ναι μεν εκτυπώνει, αλλά έχει κρατήσει τον ορισμό που έβαλες εσύ όπως και εδώ θα δω σύγκριση μεταξύ τους και βλέποντας αυτά ανάλογα τροποποιώ.

5) άλλαξα τα εικονίδια και τα έκανα ποιο μεγάλα, πιστεύω να μην σε πειράζει

σε μια δημιουργία νέου εγγράφου, χωρίς αντιγραφή, ναι γίνονται όλα από την αρχή, οι τύποι ορισμού ονόματος που δημιούργησες ΜΗΝ_1 έως 12, πρέπει να γίνουν?? ή τα έκανες λόγω κουμπιών και μακροεντολών??....

6) Είναι εφικτό κλείδωμα επιλεγμένων κελιων με vba όχι με την προστασία φύλλου??
π.χ. στο φύλλο ΔΟΚΙΜΗ να κλειδωθούν τα κελιά Α5-Α18-Α31 και βλέποντας τον κώδικα αντίστοιχα θα βάζω τα κελιά που θέλω εγώ........

Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xlsm ΔΟΚΙΜΗ1.xlsm (96,5 KB, 54 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση