Καλησπέρα Χρήστο, με αυτά που είπες αντίστοιχα θα σου απαντήσω, με την ίδια σειρά
Ναι με κάλυψε πολύ περισσότερο από ότι θα το σκεφτόμουνα έτσι.
Το ότι δεν χρησιμοποίησες μακροεντολή είναι ότι καλύτερο στην περίπτωση που ανοίξει το αρχείο σε office 2007. Τον ένα μήνα τον έβαλα διότι σε αυτόν επάνω ξεκίνησα την δημιουργία, απλά το συγκεκριμένο φύλλο έγινε αποκλειστικά για την βοήθεια που ζήτησα, ναι να ζητάμε βοήθεια, ναι υπάρχουν πρόθυμοι, αλλά βοήθεια στα τυφλά χωρίς να καταλάβει ο άλλος δεν γίνετε

. Ο αριθμός εργαζομένων ναι είναι μικρός αλλά κάποια στιγμή θα αυξηθεί, καλοκαίρι - Χριστούγεννα κτλ. Όσο για τα κουμπιά περί εκτυπώσεων θα σου πω στο τέλος των απαντήσεων.
Οι πέντε κενές γραμμές είναι υπέρ αρκετές από τις τρεις που ήθελα.
Ναι η αλλαγή του έτους και τα χρώματα επίσης όλα εφικτά.
Ναι καλά κατάλαβες, γι' αυτό και προσπάθησα να φτιάξω το αρχείο κατάλληλο με το να ζητήσω βοήθεια, όπως επίσης με χαρακτήρα να αυξάνονται τα σύνολα.
Όχι μην θεωρείς, πρακτικά αυτό είναι που κατάλαβες ότι υπερισχύει, και δεν θα σημειώνω αν κάποια τοπική εορτή πέφτει μέσα στο σαββατοκύριακο, και έτσι θα παραμείνει το γκρι.
Για τους Μήνες με 30 - 31 και τον Φεβρουάριο πολύ ωραίο έτσι όπως το έκανες, ειλικρινά το ανά δίσεκτο 28-29 μου ξέφυγε τελείως
Το ιστορικό ανά έτος, ναι κατάλαβα τι εννοείς και ήταν το τελευταίο που με απασχολούσε
Στο φύλλο ΑΡΓΙΕΣ - ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ναι κατάλαβα τι εννοείς.....
και τελειώνοντας τις αντίστοιχες απαντήσεις τώρα μπορώ να πω ότι, ευχαριστώ για τον χρόνο σου που κάθισες και ασχολήθηκες......
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Και τώρα πάμε σε αυτά που θα σου ζητήσω εφόσον μπορείς και θέλεις.........
1) Ναι οι προτάσεις σου υπερκαλύπτουν σε σχέση με αυτά που ζήτησα,
2) Αυτό που θέλω να σου ζητήσω είναι τα εξής:
α) Ένα κουμπί σε κάθε μήνα για να τυπώνεται, και ένα κουμπί για να επιλέγω ποιους θέλω (ήταν πολύ καλή η ιδέα σου, σε office 2007 θα εχει πρόβλημα?? εγω του 2016 έχω, αλλά γενικά ρωτάω)
β) Και να με βοηθήσεις στην βάση.
Βοηθώντας στην βάση εννοώ το όλο ξεκίνημα,
και έτσι και θα περιέχει όλες τις συναρτήσεις....
και θα το φτιάξω σύμφωνα με το δικό μου τρόπο, όχι τεράστιο, άλλα μικρό, π.χ. στον κάθε μήνα να προσθέσω 10 κελιά αντί 5 στις εργαζόμενες, ή σε κάθε φύλλο εργασίας να βάλω δυο μήνες αντί για το όλο έτος, ή ένα τρίμηνο να το έχω οριζόντια και όχι κατά σειρά κάθετα. Λίγο πολύ κατάλαβες τι εννοώ?? και όχι φυσικά δεν είμαι αχάριστος,(το λέω για κάποιον κακοπροαίρετο αν με κακό χαρακτηρίσει) παραδείγματα εννοώ.
Βοήθεια στις όλες συναρτήσεις, εδώ με μήνυμα? επισυναπτόμενο σε έγγραφο?
δεν θα παύει να είναι βοήθεια, και συγκεκριμένα δικιά σου, γιατί ναι μεν μπορεί να το κάνω στα δικά μου μέτρα, αλλά αν δεν μου έδινες τις συναρτήσεις δεν θα γινότανε τίποτα
(εφόσον καθοδηγήσεις με τις συναρτήσεις) και πιστεύω θα βοηθήσει και άλλους....
αναμένω λοιπόν την κίνηση σου, πάντως όποια και αν είναι αυτή, το ευχαριστώ είναι λίγο