03-06-19, 15:56
|
| Όνομα: Γιώργος Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2013 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική | | Εγγραφή: 02-04-2013 Περιοχή: Κύπρος
| |
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vraxnakisg Καλημέρα σας,
Να ζητήσω συγνώμη για την καθυστέρηση της απαντήσεως μου.
Την πρώτη περίπτωση, δηλαδή την μετατροπή των ελληνικών χαρακτήρων σε λατινικούς, την κάλυψε πλήρως ο kapetang και τον ευχαριστώ.
Φιλέ Γιώργο (γιώργοςΚ) θεωρώ ότι η λύση που προτείνει ο kapetang βολεύει καλυτέρα λόγω του ότι έχουμε να κάνουμε με ονόματα.
Πέρα από αυτό δες το συνημμένο αρχείο που χρησιμοποιεί την μετάφραση του google translator και για να δουλέψει προϋποθέτει να υπάρχει σύνδεση στο Internet.
Για την μετάφραση των ονομάτων έχει κάποια μειονεκτήματα (όπως και ότι μειονεκτήματα έχει η μετάφραση του google). για παράδειγμα αν δώσεις το όνομα Αγάπη θα σου επιτρέψει την μετάφραση Love.
Αυτά από εμένα.
Ευχαριστώ. | Γιώργο (Βραχνάκη) ευχαριστω και εσένα, την λύση Google translate ήδη την έχω και την χρησιμοποιώ αλλά όπως πολύ σωστά ανάφερες έχει κάποια θέματα όπως το παράδειγμα που ανάφερες και για αυτό τον λόγο αναζήτώ κάτι "πιο ελληνικά" αντιλειπτό διότι η εφαρμογή μου σχετίζεται με το ΓεΣυ (Γενικό Σύστημα Υγείας) εδώ στην Κύπρο και οι μεταφράσεις πρέπει να είναι στο μέτρο του δυνατού πιο ορθές.
Θα μελετήσω τα όσα μου παράθεσες και θα τα ξαναπούμε
Ευχαριστω
|