03-03-19, 12:11
|
| Όνομα: Μιχάλης Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2016 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 11-05-2013
| |
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από gmaster Γεια χαρά κι από μένα!
Όπως διαπιστώνουμε, είναι λίγο δύσκολες οι αριθμητικές πράξεις με σύνθετες εκφράσεις κειμένου.
Καλύτερα θα ήταν στα κελιά να διατηρούνται αριθμητικά δεδομένα ενώ τα κείμενα να τοποθετούνται στο επίπεδο των μορφοποιήσεων. Κάτι τέτοιο γίνεται και στη συνημμένη μου πρόταση.
Δεν προσφέρει κάτι παραπάνω σε λειτουργικότητα αλλά σε "κανονικότητα" δεδομένων.
Μιχάλη, το φύλλο "Ιστορικό" και η διαδικασία "SetHistory" είναι ένα μπόνους για το ζήλο και τον ενθουσιασμό σου για το Excel. Η διαδικασία "GetHistory" θα είναι η εργασία σου στη VBA για το πρώτο τρίμηνο του '19. ;-)
Ελπίζω να βοηθάω λίγο.
Φιλικά,
Γιώργος | Ευχαριστώ Γιώργο. Έφαγα όλο τον χειμώνα και τον ελεύθερο μου χρόνο πάνω στο Excel και η εύρεση ενός Ελληνικού φόρουμ που ασχολείται με το αντικείμενο είναι ειδικά για αρχάριο το καλύτερο σχολείο ειδικά για μένα που δεν γνωρίζω την Αγγλική γλώσσα εκτός από μερικές βασικές ορολογίες που κι αυτές μετά κόπων και βασάνων έμαθα. Παρά την ηλικία μου (50) ευτυχώς μπορώ ακόμα και απορροφώ γνώσεις και υποδείξεις τρίτων. Έχω διαβάσει και κάνει πράξη σχεδόν όλα τα παραδείγματα στα "Excel - Tips & Tricks", "Excel samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα" στις ενότητες του φόρουμ. Κάθε προσθήκη και βοήθεια στην προσπάθεια μου με χαροποιεί ιδιαίτερα.
|