14-01-19, 22:27
|
| Όνομα: ΓΕΩΡΓΙΟΣ Κ Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2016 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 27-05-2013
| |
Καλησπέρα σας και πάλι.
ευχαριστώ πάρα πολύ που και οι δυο σας ασχοληθήκατε με το πρόβλημά μου.
Αγαπητέ Χρήστο θα ήθελα να αποφύγω τη διαδικασία της αντιγραφής και της ειδικής επικόλλησης γιατί τα αρχεια αυτά τα δουλεύω κάθε ημέρα.
Σας έστειλα να δούμε ένα απλοποιημένο αρχείο για να δω πόσο εύκολο είναι να βρω λύση σε αυτό που ψάχνω.
Τα πραγματικά αρχεία που έχω αποτελούνται κατά μέσο όρο από από 3.000 γραμμές και από 113 στήλες το καθένα.
Επίσης θα ήθελα αν είναι εφικτό αντί να γράφει στο ίδιο αρχείο σε άλλο φύλλο να γράφει πάντα σε ένα νέο αρχείο σε ένα φυλλο με το ίδιο όνομα παντα.
Λέω καινούργιο αρχείο γιατί το δοκίμασα σε ένα δικό μου το οποίο από 7:30 ΜΒ έγιναν 11 ΜΒ και έκανε ένα τέταρτο περίπου για να τελειώσει . μεγαλώνει πολύ και δουλεύετε δύσκολα.
Στο καινούργιο αρχείο θα ήθελα να μεταφέρονται από τις 113 στηλες περίπου οι 40 και με διαφορετική θέση των στηλών . π Χ η στήλη ac να μεταφέρετε στη στήλη c , η στήλη K να μεταφέρετε στην στήλη P , κοκ .
επίσης κάποιες στήλες μεταφέρονται ανάλογα με μία συνθήκη
π.χ. στην στήλη D εχω τον εξης τυπο .
=IF(καταχωρηση!CK5=0;TRIM(καταχωρ ηση!CJ5);TRIM(καταχωρηση!CK5))
Θελετε να σας στειλω ενα αρχειο να το δειτε ??
Σας ευχαριστώ έτσι κι αλλιώς
|