Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 17-09-18, 20:15
agrbita Ο χρήστης agrbita δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Τάσος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή

Γιώργο καλησπέρα, σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Ο κώδικας για το ΑΦΜ στο φύλλο "ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΟΛΛΩΝ", δούλεψε άψογα. Προσάρμοσα και τον κώδικα MyClear και όλα δουλεύουν τέλεια.

Σπύρο καλησπέρα. Πρέπει να σου πω ότι η ιδέα σου για την αποθήκευση στο ThisWorkbook.Path είναι καταπληκτική. Ο κώδικας δούλεψε άριστα Έσβησα την ημερομηνία από το BookName και ΝΑΙ αποθηκεύει το αρχείο μόνο μια φορά (διαγράφει το προηγούμενο).

Αυτό που δεν σας έχω αναφέρει από αρχής είναι ότι το αρχείο, το έχω ως πρότυπο του Excel για μην μπορεί κάποιος από του χρήστες του προγράμματος να το αλλοιώσει (έτσι νόμιζα ότι ήταν το σωστό βέβαια). Όταν λοιπόν ανοίγω το αρχείο από το πρότυπο στις ιδότητές του δεν έχει καμία διαδρομή (τύπος και θέση) και έτσι ο κώδικας δεν λειτουργεί. Έτσι λοιπόν το δουλεύω ως βιβλίο excel.

Απλά ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ.

Οι γνώσεις μου δεν είναι καλές με τον κώδικα γενικότερα, όμως πειραματίζομαι αρκετά.

Σπύρο θα ψάξω, γιατί κάπου το έχω δει, αν στον κώδικά σου μπορεί να δημιουργείται και ένας ακόμα φάκελος με το όνομα του χρήστη (πχ. myCell ) όπου εκεί μέσα θα αποθηκεύεται το αρχείο BookName.

Σπύρο και Γιώργο και πάλι ευχαριστώ.
Απάντηση με παράθεση