Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-09-18, 09:16
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣΚ Ο χρήστης ΑΠΟΣΤΟΛΗΣΚ δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Αποστόλης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή

Σπύρο καλημέρα, και στους υπολοίπους

Το παραπάνω συνημμένο αποτελεί σχέδιο ενός προγράμματος που προσπαθώ να φτιάξω με πολύ βοήθεια μεράκι και υπομονή εδώ και πολλά χρόνια.

Με τις φτωχές μου γνώσεις (όπως φαίνεται λοιπόν και απο τα λάθη που αναφέρετε) αλλά με τη βοήθειά σας και αρκετή επιμονή απο εμένα ώστε να πάρω τις σημαντικότατες πληροφορίες που μου δίνετε, να τις κατανοήσω και να τις τροποποιήσω για να τις φέρω στα μέτρα του προγράμματος που χρειάζομαι προχωράω βήμα βήμα εδώ και αρκετά χρόνια, κάτι που για ένα γνώστη ενδεχομένως να του έπαιρνε μερικές ώρες από ένα απόγευμα του.

Δυστυχώς στις προηγούμενες φορές που δέχτηκα τη βοήθειά σας υπήρξαν σημαντικές παραλήψεις στη διατύπωση του ερωτήματος εκ μέρους μου και παρόλο που κατανόησα τη λογική που παρεθέτετε δεν μπόρεσα να ξεπεράσω κάποια εμπόδια ώστε να γίνει λειτουργική.

Αν έχετε το χρόνο και τη διάθεση θα σας ήμουν ευγνώμων να μου δώσετε νέες κατευθύνσεις ώστε να καταφέρω να φτάσω στο αποτέλεσμα που ζητώ στα ερωτήματα.

Αν πιστεύετε ότι η βοήθεια που ζητώ υπερβαίνει αυτή που διατείθεστε να δώσετε, τότε θα εκτιμούσα ιδιαίτερα το να μου δώσετε κατευθύνσεις για το πώς θα μπορούσα μέσα από παραδείγματα βιβλία και ιστότοπους να καταφέρω να αποκτήσω λίγη ακόμα γνώση.

Με εκτίμηση
Αποστόλης
Απάντηση με παράθεση