Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-11-17, 23:00
yannis Ο χρήστης yannis δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: ΓΙΑΝΝΗΣ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή

Καλησπέρα και πάλη,
Φίλε Γιώργο σ’ ευχαριστώ για την βοήθειά σου ίσως δεν έγινα κατανοητός ή κάτι δεν κατάλαβα εγώ. Έχουμε τα παρακάτω δεδομένα. εικ. 1.

Και έχω πετύχει το εξής: Στα Ερωτήματα και στο QryAdsenses έχω γράψει μια έκφραση και όταν αναζητάω μια συγκεκριμένη ημερομηνία έχω το αποτέλεσμα που θέλω. Π.χ. ζητάω να μου εμφανίσει ποια άτομα έχουν πάρει άδεια στις 5/11/17 εικ. 2.

. Π.χ. ζητάω να μου εμφανίσει ποια άτομα έχουν πάρει άδεια στις 5/11/17. Διπλοπατάω στο ερώτημα και μου ζητάει την ημερομηνία εικ. 3

Αποτέλεσμα εικ. 4
Αν αυτό είχε γίνει με τα φίλτρα κάνοντας (δεξί κλίκ) είτε στο StatDate είτε στο EndDate δεν θα μου έδινε τον Παπαδόπουλο. Το πρόβλημα υπάρχει όταν έχω μια ή περισσότερες άδειες για ένα διάστημα π.χ. στον Παπαδόπουλο 30/10/2017 έως 7/11/2017 δεν υπάρχει 5/11/2017 βρίσκεται μέσα στο διάστημα.
Αυτό θέλω να κάνω για οποιοδήποτε Μήνα - Μεταξύ π.χ. 1/11/17 – 7/11/17.
Δηλαδή θέλω να βρίσκω για κάποια (Ημερομηνία – Μήνα – Μεταξύ)
Το ιδανικό θα ήταν να γίνει αυτό σε ένα Νέο Παράθυρο. Ζητώ συγνώμη αν σας κούρασα.
Συνημμένα Thumbnails
Ποιά Άτομα έχουν πάρει άδεια π.χ τον Νοέμβριο ή ακόμη για κάποιο διάστημα-1.jpg   Ποιά Άτομα έχουν πάρει άδεια π.χ τον Νοέμβριο ή ακόμη για κάποιο διάστημα-2.jpg   Ποιά Άτομα έχουν πάρει άδεια π.χ τον Νοέμβριο ή ακόμη για κάποιο διάστημα-3.png   Ποιά Άτομα έχουν πάρει άδεια π.χ τον Νοέμβριο ή ακόμη για κάποιο διάστημα-4.jpg  
Απάντηση με παράθεση