Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 30-10-17, 18:13
Stamatis_Bn Ο χρήστης Stamatis_Bn δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Σταμάτης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή

Καλησπέρα και πάλι. Γιώργο δουλεύοντας το πρόγραμμα και όπως προείπα με βολεύει μια χαρά, εντόπισα και κάποιες ιδιαιτερότητες, και θα αναφέρω και πως τις αντιμετωπίζω μήπως έχετε να μου προτείνετε κάποια εναλλακτική επιλογή. Αν υποθέσουμε ότι 2 ημέρες συνεχόμενες ο εργαζόμενος δουλεύει συνεχόμενα βράδια με ωράριο απο 22:30 εως 06:00 για να αναγνωρίσει σωστά το πρόγραμμα τις ώρες πρέπει να συμπληρώσουμε την πρώτη ημέρα πχ Δευτέρα από 22:30 έως 24:00 και μετά θα μπούμε στο πεδίο της Τρίτης για να συμπληρώσουμε απο 0:00 έως 06:00. Για το δεύτερο βράδυ επειδή δεν έχουμε πλέον πεδίο ελεύθερο για την Τρίτη εγώ βάζω 2 σειρές τον κάθε εργαζόμενο και συμπληρώνω στην από κάτω της Τρίτης για Τετάρτη. Αν γνωρίζεις και κάποιον άλλον τρόπο μπορείς να τον αναφέρεις ενδεικτικά. Εγώ βολεύομαι και έτσι απλά επειδή χρειάζομαι 2 σειρές για κάθε εργαζόμενο, και εδώ θα χρειαστώ την πολύτιμη βοήθειά σου, θα ήθελα εφ'οσον είναι δυνατό αν μπορούσες να προσθέσεις και 50 υπαλλήλους αν είναι εύκολο για να έχω εύρος υπαλλήλων να μπορώ να το δουλέψω άψογα. Όπως και να έχει σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου και την βοήθειά σου.
Απάντηση με παράθεση