Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-09-17, 10:43
ggatzos Ο χρήστης ggatzos δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Γιώργος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2013
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή

Ευχαριστώ πολύ για τη άμεση απάντηση. Το αρχείο είναι το παρακάτω και θα ήθελα αν γίνεται τα εξής:
1. πατώντας το μπουτόν να κάνει απόκρυψη όλων των στηλών εκτός των : C,D,G,H,I,J,K,L,N,O,P,Q,R,U,W,X,Y,BI και ταυτόχρονα να κάνει φίλτρο στην στήλη Υ έτσι ώστε να μου δείχνει μόνο τα "ΑΛΛΑΓΗ" και τα "ΠΡΟΣ ΑΛΛΑΓΗ" κελιά .
Αυτο όλο το αποτέλεσμα θα ήθελα να μπορώ αν χρειαστεί να το εκτυπώνω, Επίσης θα ήθελα αυτή η ενεργεία του μπουτον να μην αποθηκεύετε δηλαδή αν κατά λάθος κλείσω το excel ή πατήσω αποθήκευση να έχω πάντα στην διάθεση μου τον πινάκα ολόκληρο

2. Αν μπορείτε και αν γίνεται φυσικά όταν επιλέγω στην στήλη F κάποιο είδος συστήματος, ανάλογα με την επιλογή, να μου κάνει ταυτόχρονα νεκρώνει στα κελιά κάποιων στύλων για την συγκεκριμένη σειρά επιδίδει δεν χρειάζεται να γράψω κάτι για αυτό το σύστημα, δηλαδή :

Για τα συστήματα "ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΚΑΙ ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΣΗ" να νεκρώνει τα κελιά όλων των στηλών από το AY έως και το BG καθώς και το κελί της στήλης BI

Για τα συστήματα "CCTV" να νεκρώνει τα κελιά όλων των στηλών από το W έως και το ΑX καθώς και το κελί της στήλης BI

Για ολα τα υπόλοιπα συστήματα "ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ" "ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝO" "ΚΕΡΑΙΑ TV" "ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ" να νεκρώνει τα κελιά όλων των στηλών από το W έως και το BG καθώς και κελί της στήλης BI

Ειλικρινά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια.
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xlsm BAΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ - ΠΕΛΑΤΩΝ.xlsm (443,4 KB, 23 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση